John deere 5080m przed 2012 r. Wyje pompa hydrauliczna
Sprawdź John deere 5080m przed 2012 r. Wyje pompa hydrauliczna na AgroTesty.pl
John Deere 5080M Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez vitoma
Czesc
Czy moge zamiast zalecanego Hipola 6 uzyc do C330/360 oleju przekladniowego klasy 80W90 "zachodnich" firm ? Np. castrol, elf, mobil, valvoline ?
oczywiscie planuje calkowita wymiane oleju. do tej pory byl zalany hipol 6.
Z tego co widze to obecnie produkowany przez Orlen Hipol 6 rowniez ma klase 80W90, i jakis oznaczenie GL-4 . Nie wiem co ono oznacza.
Jest tez olej Orlen Agro 80W90.
Czy wszystkie wymienione moga zastapic orginalnego Hipola 6 podczas wymiany?'
dzieki
pozdrawiam
Piotrek
-
Przez Mateuszek12
Witam pomoże ktoś może miał ktoś problem tego typu. Niekce działać mi klimatyzacja w john deere 6910s co to może być za przyczyna.
-
Przez traktorzystaJakub7211
Witam, wycieka mi gdzieś płyn hamulcowy, cylinderki przejrzane i suche , żadnego wycieku zewnętrznego , przewody suche. Jedyne co mi zostało przejrzeć to ten układ co idzie na przyczepy. Robił to już ktoś ? wie jak to działa i jak się do tego zabrać ? bądź wie gdzie jeszcze ten płyn może uciekać ? -
Przez bialy1989
Witam. Poszukuję kogoś kto podłączy mi antenę Star fire 3000 jako antenę wysyłającą sygnał rtk na moim budynku. Chodzi też o zrobienie wiązki zasilajacej. Temat jest pilny bo wiosna się zbliża a gość który miał to zrobić nie odbiera telefonu. Pokryje koszty dojazdu,miejscowość Kowalewo Pomorskie. Pozdrawiam
-
Przez panmino
Czołem,
padło mi uszczelnienie pompy w 1025, pojechałem 90 km, żeby kupić zestaw naprawczy. Kupiłem dwa, żaden nie pasuje. Mogłem wcześniej rozebrać i zabrać graty do sklepu, ale wyszło inaczej...
Teraz szukam i nie mogę znaleźć zestawu do mojej pompy (3 paski), czy w ogóle występuje taki? Cała pompa ponad 300 zł, a moja już na stole i widzę, co trzeba wymienić, tylko, czy top się dostanie? Druga rzecz, to , czy wirnik jest wciskany, czy wkręcany na wałek?
-

Rekomendowane odpowiedzi
ładowarki przegubowe
Fendt 308c