-
Podobna zawartość
-
Przez dzik82lysy
ILe może kosztować remont kapitalny do DF 4 cyl np. AGROTRON 4.85 .Wiadomo jak się kupi taką maszynę to nie jest nówka.Różnie to bywa.Takowa maszyna może wymagać remontu.W jakich granicach on może się mieścić???
AA i jeszcze czy te ciągniki są wadliwe??
-
Przez pawelfrr
Witam wszystkich posiadaczy mf. Moje pytanie jest takie, gdzie szukać numerów nadwozia czy nadbudowy czyli tych wybijanych dokładnie w mf 3070 z 1987 r. Kupuje taki model i słyszałem od posiadaczy ferdków że mogą się znajdować w różnych miejscach takich jak pod alternatorem czy z tyłu obok podnośnika pod prawym ramieniem.
Jeżeli posiadacie takie ciągniki napiszcie gdzie jeszcze trzeba zaglądnąć.
-
Przez arknaw
Witam, czy może ktoś spisać nr z paska napedzającego kosę w modelu M1200 (Ten z lewej strony hederu pod osłoną). U mnie numery wytarły się.
-
Przez Derform12
Witam chciałbym się dowiedzieć jak otrzymać numer gospodarstwa rolnego jakie warunki muszę spełniać prosze o szczegółowe informacje
-
Przez Jurekk
Witam proszę o informacje. Próbuję odnaleźć jakieś numery identyfikacyjne kombajnu ale z marnym skutkiem. Tabliczki znamionowej nie posiadam. Może ktoś z WAS wie gdzie tego szukać. Potrzebne mi jest to do ubezpieczenia a bez tych numerów nie da rady.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Sprzęgło "pieciominutowe" - jak używać
Zetor 8011, urwana ośka zębata rozrusznika.