Jaguar 880 problem.
-
Podobna zawartość
-
Przez xFarmeRx
W zeszłym roku kupilem SAME z 1984r chcę wymienić olej w pompie podnośnika i w pompie wałka (są oddzielne) ale nie wiem jaki olej zalać czy ktoś może mi pomóc
??
-
Przez Simmi
Witam. Ostatnimi czasy rozglądam się za wymianą mojej sieczkarni na troszkę bardziej wydajną.
Chcę, abyście mi doradzili jaką sieczkarnię wybrać, aby dobrze sprawowała się w koszeniu 4 rzędowym hederem lub kemperem 3000.
Na oku mam:
- Claas Jaguar 685SL,
- New Holland 1905 lub 2205,
- John Deere 5830,
- Mengele SF5600.
Która z tych sieczkarni Waszym zdaniem najlepiej wypada pod względem bezawaryjności, spalania oraz dostępu i ceny części zamiennych.
-
Przez super909
Witam posiadam wyżej wymieniona sieczkarnie. Problem jest w niej taki ze od pewnego czasu grzeje się silnik(skala wchodzi na czerwone pole) i wolno podnosi przystawkę. Czy może być to jakiś problem z pompą oleju? Proszę tez o ogólne wskazówki związane z sieczkarnią.
-
Przez Claass
Sprzedam sieczkarnię samojezdną Agrostroj Mars. Silnik 6 cylindrów turbo 240 km. Sieczkarnia posiada heder 4 rzędowy napędzany hydraulicznie, zgniatacz do ziarna, napęd hydrostatyczny, obrotową rurę.
Cena brutto 28000 zł
Ewentualnie zamiana na inny sprzęt rolniczy
Zdjęcia dostępne na https://www.olx.pl/oferta/sieczkarnia-agrostroj-mars-zamiana-CID757-IDkpl7a.html
504369765 lub 500240876
-
Przez PiotrD7
Witam.
Pytanie jak w temacie. Jaki olej i ile do ciągnika Fiat 880/5 dt do tylnego mostu. Dodam że tylny most, hydraulika i do tego mokre hamulce wszystko na na jednym oleju. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
-

Rekomendowane odpowiedzi
MF6480 (2008r) Problem z rozruchem, akumulatory
Owies Lion