-
Podobna zawartość
-
Przez rekin19k
Witam ponownie. Jak pisałem ostatnio, kopiłem niedawno celtisa, a nie miałem okazji go wypróbować Chciałbym poznać wasze opinie na jego temat. Ogólnie o wszystkim
-
Przez renaultceltis
Kupiłem nie dawno Celtisa 456 rc jest mały problem z odpalaniem trzeba kręcić i kręcić aby odpalił, ale jak już odpali to później odpala normalnie.
-
Przez romero
Witam. Szukam tura do celtisa 456, myśle o nowym z firmy INTER TECH. Czy ktoś z was taki posiada? chciałbym dowiedzieć się jak to się sprawuje, jaki ewentualnie model wybrać?
-
Przez sieciun15
Witam. Otóż mam taki problem, nie dawno zakupiłem Claas'a Celtisa 446 RX. I nie mam pojecia do czego służy ta dźwignia, 2 są od hydrauliki, czerwona gaz ręczny a ta ostatnia?
-
Przez claas426
witam kupilem adaptacje do claasa celtisa po podłączeniu rozdzielacza i odpaleniu cągnika zadusilo mi silnik...zasilanie wszystko ok ale rozdzielacz nie przelewa wgl oleju...myslalem ze moze to bład w podłączeniu ale wszystkie warianty wypróbowane i nic....jaka jest zasada dzialania tego rozdzielacza?czy jest on dedykowany pod konkretna hydraulikę?moze ktoś posiada jakiś schemat podłączenia?wiem ze jest to specyficzny rozdzielacz...jak go rozgrysc!!!!!!!!!!!!!
-

Rekomendowane odpowiedzi
Renault Ergos 436