Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wigan,prosba I o pomoc w wycenie, 77 rok,brak dok,brakes kabiny, opony x 4 kiepskie. Glowice po remoncie,Pompeii po regeneracji,oswietlenie czesciowo now swieci. Podnosnik,skrzynia ok. 2 wajchy. Jak myslicie Ile jest wart?

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, manio10 napisał:

Z tym 1.5 zl za kilogram to bez przesady, traktor sprawny, ma moc 

Za około 7 tyś kupujesz zarejestrowanego, z kabiną i w miarę dobrymi oponami.  Na więcej jak 4 tyś nie licz

Edytowane przez bears

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez oFsik
      Witam, na ile wyceniacie Bizona 1988r. z nową sieczkarnią(nie używaną, dopiero co założoną :rolleyes:), bez kabiny, pozdro
    • Przez emuel
      siema
      moze ktoś sie orientuje w jakiej jest cenie ursus c330 z 1996 roku w dobrym stanie bez kabiny
    • Przez grzesiekkk
      Witam. Jaka moze być realną wartość ciągnika mf 255,rok 1989,pierwsze opony,łyse już,motogodzin 2200,brak kabiny,Ciągnik wygląda ładnie,Przebieg jest pewny.Moim zdaniem 18,19 tyś jest dobrą ceną.Pozdrawiam.
    • Przez Grzesiek84
      Witam
      Mam do sprzedania lejce skórzane długie, brąz ok 30 szt stan idealny mają kilka lat na ile je wycenić i czy ktoś chętny?
    • Przez Piters182
      Witam, czy możecie mi powiedzieć ile może być warty taki ładowacz co jest na moim ciągniku, bo może miałbym klienta na sam ładowacz i nie wiem ile go cenić, pozdro. http://allegro.pl/ze...4020439635.html
  • Dodaj nową pozycję...
v