Schemat sprzęgła pneumatycznego Zetor 7211
-
Podobna zawartość
-
Przez baxiu290
witam
mam pytanie dotyczące tego modelu
czy ma on zaczep suwany ?
bo na wszystkie zdjęcia jak patrzyłem na necie to nie widziałem żeby miał takowy ale mogę się mylić może ma coś w podobie ..
bo ten model mnie interesuje i może w przyszłości chciałbym go kupić ale musi mieć zaczep suwany ..
dzięki za pomoc ;]
-
Przez Maciek90
Jak napełnić zbiornik powietrza w C-360. Próbuję i próbuję, ale jakoś mi to nie wychodzi.
-
Przez mds212
Mam zetora od dwoch lat i postanowilem wkoncu zrobic wyjscie hamulcy do przyczep. Wiem ze powinno cos z wyrownywacza wychozic i wyciagac zawor pnematyczny ale u mnie nic takiego nie ma. Cała pnematyke mam.Byłby ktos taki miły i pokazał zdjecia jak to powinno wygladac to połaczenie albo opisał. Czy dostane jescze te czescialbo jak trzeba bedzie nowy wyrownywacz?
-
Przez pawelchmiel91
Witam. Mam problem z pneumatyką w Zetorze 10540, 1997r. Ciągnik w ogóle nie podaje powietrza na przyczepę. Czy to jest wina zaworu hamulcowego w ciągniku? Ma ktoś jakiś pomyśł? Miał ktoś podobny problem? Można byłoby kupić zawór ale jest to koszt 1000 zl... Byłbym wdzięczny gdyby ktoś z Was mi coś doradził
-
Przez wojtekmi12
Witam. Ostatnio ojciec zakupił w dobrym stanie d-35 z bardzo dobrymi hamulcami pneumatycznymi(dwa duże silowniki na obu osiach). Kłopot w tym, że ciapek nie ma pneumatyki.I tu pytanie czy bardziej opłaca się robić pneumatykę w ciapku czy hydraulike w ciapku i przyczepie. No i jaki koszt takiej zabawy?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Renault 110.54 sprzęgło
Zetor 7711 & Ursus C-360