Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co robicie jeśli działka ma w ewidencji np 4ha i po zaznaczeniu zawyża powierzchnie o 0,1/0,2ha 

Przesunąć troche wyrysowane granice tak aby było tyle ile mam w ewidencji,czy  tyle ile wychodzi po zaznaczeniu całej działki

Opublikowano

W sprawie wczytywania i wczytywania i wczytywania wniosku, odpowiedź z pseudohelpdesku arimir

Dzień dobry
Jest to błąd naszego systemu został on zgłoszony do wykonawcy aplikacji. Proszę o ponowną próbę zalogowania w późniejszym terminie.
Pozdrawiam

czyli aplikacja ewniosekplus nie działa, oni to wiedzą.

Opublikowano
3 minuty temu, Nikita_Bennet napisał:

W sprawie wczytywania i wczytywania i wczytywania wniosku, odpowiedź z pseudohelpdesku arimir

Dzień dobry
Jest to błąd naszego systemu został on zgłoszony do wykonawcy aplikacji. Proszę o ponowną próbę zalogowania w późniejszym terminie.
Pozdrawiam

rano wszystko hulało a teraz brak możliwości zalogowania....

Opublikowano

W kreatorze wyboru wniosku opcja "kontynuuj" nie działa

Opublikowano

u mnie  wczoraj działało doszedłem do wysłania inie wysłało i do dzisaj nic nie działa

Opublikowano

u mnie po zalogowaniu wszystko ok do momentu kiedy wybieram wniosek, a potem to już ładuje i ładuje i ładuje... w nieskończoność. Mam tylko do Was jedno pytanie wniosek roboczy jest na podstawie ubiegłego roku, czy można do niego dokładać nowe działki? Czy trzeba tworzyć nowy wniosek od nowa?

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Możesz dodawać działki dowolnie , a najczęściej się same dodają są podświetlenie na żółto przez jedno kliknięcie i jeszcze się dobrze nie rozpatrzysz a z 4 h masz 12.

Edytowane przez zosiak
  • Thanks 1
Gość łorawiok
Opublikowano (edytowane)

.

Edytowane przez łorawiok
Opublikowano
8 godzin temu, daanny napisał:

U mnie wszystko działa tylko system nie czyta zwierząt więc muszę ręcznie wpisywać 

Agencja nie uruchomiła wszystkich jeszcze dostępnych opcji w aplikacji między innymi zwierzęta. Od 21 marca ma się to zmienić i zwierzęta będą się ładować automatycznie więc cierpliwości panowie

Opublikowano
11 godzin temu, Nikita_Bennet napisał:

Dzień dobry
Pozdrawiam

To ja dostałem coś takiego:

Użytkownik Pomoc ARiMR skomentował:

skomentowane przez Komisarski Marcin:
Uprzejmie prosimy o podanie informacji dotyczących używanej przeglądarki internetowej (rodzaj i wersja).

Dodatkowo, zwracamy się z prośbą o przysłanie logów z przeglądarki internetowej (w zależności od jej rodzaju chodzi o skopiowanie zawartości zakładki "Console" i przysłanie w postaci tekstowej).

Opublikowano
12 godzin temu, waldii1 napisał:

To ile bierzesz za zrobienie wniosku?

Kwestia ile jest działek we wniosku. Jeśli wniosek powyżej 15 ha, to co jest do EFA zadeklarowane. Za działkę max 5 zł.

Opublikowano
7 minut temu, robert55555 napisał:

Kwestia ile jest działek we wniosku. Jeśli wniosek powyżej 15 ha, to co jest do EFA zadeklarowane. Za działkę max 5 zł.

powiedzmy ze mam jedna działkę o powierzchni 16 ha. Też 5 zł? :PPP 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, jacek1296 napisał:

To ja dostałem coś takiego:

Użytkownik Pomoc ARiMR skomentował:

skomentowane przez Komisarski Marcin:
Uprzejmie prosimy o podanie informacji dotyczących używanej przeglądarki internetowej (rodzaj i wersja).

Dodatkowo, zwracamy się z prośbą o przysłanie logów z przeglądarki internetowej (w zależności od jej rodzaju chodzi o skopiowanie zawartości zakładki "Console" i przysłanie w postaci tekstowej).

Kolego to podeslij na helpdesk te informacje co sobie życzą.

2 minuty temu, irus353 napisał:

powiedzmy ze mam jedna działkę o powierzchni 16 ha. Też 5 zł? :PPP 

tak. Kwestia ile masz roslin do wyrysowania, jak mac 3 to tak, jak więcej to inna cena.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jacek1296 napisał:

Ale to jest właśnie od nich. Wysłałem im zgłoszenie w piątek i w niedzielę kolejne i to jest odpowiedź.

A podałeś że korzystasz np z Firefoxa 56,0(64 bity).

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Podałem firefoxa i chroma z dopiskiem, że jeżeli coś chcą niech używają języka polskiego zrozumiałego dla wszystkich, a nie języka programistów i informatyków.

Ciąg dalszy ich odpowiedzi:

Poniżej instrukcja do przesyłania logów z przeglądarki

• Windows 7,8,10 -> Google Chrome

W tym celu, prosimy o:

• uruchomienie trybu programisty, poprzez kombinację przycisków: CTRL + SHIFT + I;
  • otwarcie ewniosku;
  • skopiowanie treści do pliku tekstowego z konsoli;
  • dołączenie do aktualnego  zgłoszenia pliku tekstowego

Jak mam k**wa otworzyć wniosek, jeżeli jest komunikat "ładuje dane wniosku". No debile.

Opublikowano
7 minut temu, jacek1296 napisał:

Podałem firefoxa i chroma z dopiskiem, że jeżeli coś chcą niech używają języka polskiego zrozumiałego dla wszystkich, a nie języka programistów i informatyków.

Ciąg dalszy ich odpowiedzi:

Poniżej instrukcja do przesyłania logów z przeglądarki

• Windows 7,8,10 -> Google Chrome

W tym celu, prosimy o:

• uruchomienie trybu programisty, poprzez kombinację przycisków: CTRL + SHIFT + I;
  • otwarcie ewniosku;
  • skopiowanie treści do pliku tekstowego z konsoli;
  • dołączenie do aktualnego  zgłoszenia pliku tekstowego

Jak mam k**wa otworzyć wniosek, jeżeli jest komunikat "ładuje dane wniosku". No debile.

Po części masz rację, ale z drugiej strony chcą wiedzieć dlaczego masz cały czas komunikat: "ładuje dane wniosku". Dlatego proszą ciebie o zrzut z konsoli. Informatykowi łatwiej napisać z rzut z konsoli, niż po ludzku/zrozumiałe napisać co to konsola. Dostałeś kombinację klawiszy aby móc odnaleźć łatwo konsole i jej dane skopiować ja do Worda i podpiąć pod twoje zgłoszenie.

12 godzin temu, ppiotr napisał:

Czy ONW przychodzi na oddzielnej decyzji ?

Decyzja ONW przychodzi osobno. Chyba że masz przyznaną płatność ONW do tego co wnioskowałeś i nie masz uśrednienia stawki.

Opublikowano (edytowane)

Witam

Jak zgłosić ogródek? Około 0,2ha gdzie rosną kilka jabłoni, aronia, maliny oraz warzywa, ogórki, pomidory, marchewka, ziemniaki ....... jeszcze jest zioło na własny użytek

mieszanka sad czy mieszanka warzywa czy mieszanka rolnicza czy mieszanka zioła ??

Edytowane przez ansu
Opublikowano
23 godziny temu, ZYLA napisał:

Też tak miałem. Kiedyś nadali mi login bo chciałem rejestrować zwierzęta przez internet. Poszedłem do ARiMR dzwoniąc wczesniej, oni odnaleźli mój login. A hasło to już można zmienić. 

Dzięki za podpowiedż ,miałeś rację ,rejestrowałem się trzy lata temu

Opublikowano

Jaką powierzchnie podać w tym e-wniosku bo w tamtym roku mialem mniejsze działki podane o parę arów , a z tej mapy MKO wychodzi większe