Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, bobienko napisał:

+1zł więcej w cenie 

a co do kupowaniabod rolników to też się robią niezłe skurwysynki.

Przyjedz do mnie to Ci sprzedam po normalnej cenie ja nie patrze ze dostaniesz doplaty do cielaka ☺

Opublikowano
8 minut temu, artek27 napisał:

Przyjedz do mnie to Ci sprzedam po normalnej cenie ja nie patrze ze dostaniesz doplaty do cielaka ☺

i po starej znajomości może rabat bedzie :D.kazik z cpn szuka z 10,szt by chciał

Opublikowano

A co on tak szaleje teraz? Na jesieni wzial u mnie byczka bb. Wczoraj widzialem sie z nim i nie pytal czy cos mam. A pewnie ze bedzie rabat😄

A co on tak szaleje teraz? Na jesieni wzial u mnie byczka bb. Wczoraj widzialem sie z nim i nie pytal czy cos mam. A pewnie ze bedzie rabat

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bogdanair napisał:

Sprzedane byki hf waga 745 brutto / 8,3 brutto , ncb 711 brutto/ 9 brutto. Oddane do pośrednika.

Cena z kosmosu.kto dał i z jakiego woj.

Edytowane przez nikolas29
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, bogdanair napisał:

Sprzedane byki hf waga 745 brutto / 8,3 brutto , ncb 711 brutto/ 9 brutto. Oddane do pośrednika.

Nie ma takiej opcji z tą ceną.Dziś dzwoniłam tu i tam.I z poza województwa.I Max za mlecznego  mozna dostać 7.50zl Ceny przybliżone wszędzie.A tu taka rozbieżność??Uwierzę jak zobaczę cenę na fakturze.

Te ceny co podajesz są nie realne.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, debrzyna napisał:

Miastowy aniołek sie znalazł

?????? Problem masz?

Opublikowano
36 minut temu, robert123farmer napisał:

Powiem Ci, że pierwsze słyszę... Okolice Żuromina to wylęgarnia handlarzy, jest ich tam pełno

Pytam, bo jeżdżą po mojej okolicy i z tego co wiem to dość głęboko w Kaszuby się też puszczają.

Opublikowano
59 minut temu, nikolas29 napisał:

Cena z kosmosu.kto dał i z jakiego woj.

53 minuty temu, AniaP napisał:

Nie ma takiej opcji z tą ceną.Dziś dzwoniłam tu i tam.I z poza województwa.I Max za mlecznego  mozna dostać 7.50zl Ceny przybliżone wszędzie.A tu taka rozbieżność??Uwierzę jak zobaczę cenę na fakturze.

Te ceny co podajesz są nie realne.

Podlaskie, zdjęcie faktury mogę wysłać na priv.

Opublikowano
1 godzinę temu, robert123farmer napisał:

Powiem Ci, że pierwsze słyszę... Okolice Żuromina to wylęgarnia handlarzy, jest ich tam pełno

A  ,,Kulwickich''   znasz  ?  jakieś  opinie... 

Opublikowano (edytowane)

8 zł z VAT , za jałówkę MM . Dziś sprzedana .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

A z tego co wy piszecie to byki zdrożały skoro hf mleczny 8.5 zl ciekawe. Dajcie namiary 

Opublikowano

Dziś sprzedane 4 sztuki do handlarza

hf 797 - 8 zł, nbc 742 i sm 905 -8.5 zł, lm 894 kg- 9 zł, waga i ceny brutto 

3 byczki z kwietnia,  sm z maja, jadły to samo więc różnica w potęcjałach ras znaczna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v