Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to faktycznie za taką wiele nie dostaniesz . Potrzymaj do 500 , to może i po 8 za kg dostaniesz .

Opublikowano
1 minutę temu, AdamRo napisał:

Zważ najpierw tą jałówke bo mnie się wydaje że błądzisz z wagą na oko.

żebym miał wagę to zrobiłbym to, a tak może ktoś ją kupi do zacielenia.

jest niska więc raczej nie poszła po HF

Opublikowano

Krówka hf 501 kg 4 zl/kg waga i cena brutto. ŻywPol  niestety nic więcej nie udało się wyrwać.  Byki hf powyżej 600 kg cena 7.8 za byki powyżej 700 kg 8.2 brutto jego wycena

Opublikowano

Na mojej wazyła 500 kg . Nie wiem czego tu niby nie dodałem. Napisałem jak byk waga i cena brutto. A krowa no cóż chciało by się więcej ale była malutka i miała rpzkechane wymie przez 2 sztukę. ...

Opublikowano

Czesc ktos cos powie o ubojni kowalczyk kolo czestochowy? Jak z platnosciami i jak placa? Dzwonie do dzialu skupu juz kilja razy i nikt nie odbiera...moze ktos ma inny numer?

Opublikowano (edytowane)

Koledzy , polecacie żywpol Łukasz Manelski? Czy kogoś innego w zachodnio-pólnocnym mazowszu. 

Edytowane przez Mroolnik
Zapomniałem dodać
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v