MONITORING NA PORODÓWCE
-
Podobna zawartość
-
Przez maxiben
witam juz dawno w roznych tematach wspominalem o mojej pierwszej w polsce porodowce w systemie wannowym jego zaletach a ze wiekszosc chcialaby widziec zdjecia i zobaczec jak mniej wiecej to wyglada a ja niestety nie potafie wstawiac tych zdjec ale teraz mnie wyreczyl top agrar dokladniej pani Ania Kurek ktora byla u mnie na dniu otwartym teraz mozecie zobaczyc zdjecia na ich stronie oraz poczytac w kwietniowym top agrar i nastepnym wydaniu hoduj z glowa i trzodzie chlewnej. a ja obiecuje pozniej wstawic swoje zdjecia .
zapraszam do komentowania pozdrawiam hodujacych trzode maxiben
-
Przez mlody111
Witam. Zastanawiam się nad założeniem kamer na ładowaczu aby miec lepszy widok na paleciak ( mam JD 5090 ktory posiada wysoką maskę i nic nie widac jak podjezdzam pod palete), myślałem również o kamerach skierowanych na boki ponieważ często wyjeżdżam na droge o dużym ruchu gdzie mam mało widoczne wyjazdy zasłonięte przez drzewa i czesto wyjeżdżam na ślepo. Nie znam się na takich rzeczach więc licze na dobre odpowiedzi w kwestii co bym musiał kupic aby to dobrze działało oraz orientacyjne ceny. Z góry dzięki.
-
Przez Famer21
Witam. Czy ktoś posiada jakiś mały realny minitoring w kombajnie bądź traktorze? Mam na myśli kamere z podlądem. Podczas wysypyania zboża kamera na dachu ciągnika lub przyczepie i i mamy podgląd z wysypania zboża, na kombajnie w jednym lub kilku miejscach i podgląd tego w kabinie na rozdraniacz słomy czy czasem (łodygi rzepaku) nie zatykał/zatkał się itp itd. Bawił się już ktoś czymś takim? Prosta obsługa jakaś, coś jak w samochodzie jak rejestrator trasy tylko z dłuższym kablem czy jeśli bezprzedowo to jak? Jaki to koszt, czy się przydaje w pracy w polu?
-
Przez Nasters
Mam do sprzedania Wyposażenie chlewni Trzoda
Wszystko firmy Big Dutchman (Bardzo Solidna Niemiecka Firma)
Do Sprzedania:
*Tubomaty (Automaty Paszowe)
*Ruszta Plastikowe
*Kojce Porodowe
*Pojedynki dla Macior
Zainteresowanych proszę o Kontakt Priv(Wiadomość Prywatna)
-
Przez szy1993
Witam,
planuję zakup 3 kamer do kombajnu. Budżet to 2000zł Chodzi mi o dobrą jakość obrazu w dzień i w nocy, duży monitor, Czekam na opinie na temat waszych kamer
-

Rekomendowane odpowiedzi
Jak poprawić efektywność pracy w gospodarstwie i jednocześnie zadba...
Rzepak ozimy - monitoring nalotu szkodników