Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Przemoooo napisał(a):

Messi i jest wyceniony na córkach i debo gomez też dobrze no a w seksie to garett 

IMG_4994.jpeg

Tego Messiego kumpel miał to mu któreś tam polapaly.  Szukam czegoś Teraz sexowanego bo jałówki mam do zacielenia 

Edytowane przez dantur96
Opublikowano
Godzinę temu, dantur96 napisał(a):

Tego Messiego kumpel miał to mu któreś tam polapaly.  Szukam czegoś Teraz sexowanego bo jałówki mam do zacielenia 

Garett hagos cyrrus giroud mask red z czerwonych ogólnie to patrz na cechy które chcesz poprawić i takiego byka szukaj 

Opublikowano
10 minut temu, Przemoooo napisał(a):

Garett hagos cyrrus giroud mask red z czerwonych ogólnie to patrz na cechy które chcesz poprawić i takiego byka szukaj 

Cyrrus nie mają mówił mi dziś że mają problem żeby go sexowac 

Opublikowano
9 godzin temu, dantur96 napisał(a):

To rzeczywiście może ten mchirz ma do d*py nasienie bo cenowa np według Konrada to mają tanio nasienia bo za najlepszego chcą 117 zł co w konradzie 200 za zwykłe 

A jak wycena u tego za 117 i u tego za 200 nie zawsze to co drogie takie dobre.

Opublikowano

pewnie, cena to nei odzwierciedlenie jakosci nasienia, a racje pochodzenia i genetyki. w ocenie nasienia sa normy, ktore trzeba spełnic. natomiast wycena jest na podstawie pochodzenia o oceny mlecznosci corek po danym byku. Tak to powinno teoretycznie wygladac.

Opublikowano
4 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

pewnie, cena to nei odzwierciedlenie jakosci nasienia, a racje pochodzenia i genetyki. w ocenie nasienia sa normy, ktore trzeba spełnic. natomiast wycena jest na podstawie pochodzenia o oceny mlecznosci corek po danym byku. Tak to powinno teoretycznie wygladac.

Sama mleczność to pikuś 🙋‍♂️ pokrój dzisisj się bardziej liczy budowa i dziedziczenie tych wszystkich plusów .... dzisiaj nie ma byków po których krowy słabo doją... są jedynie gospodarze co nie umią tego potencjału wykorzystać 🤭

Opublikowano
11 godzin temu, dantur96 napisał(a):

To rzeczywiście może ten mchirz ma do d*py nasienie bo cenowa np według Konrada to mają tanio nasienia bo za najlepszego chcą 117 zł co w konradzie 200 za zwykłe 

Dobre mają, mięsne rosną lux 😛

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Dobre mają, mięsne rosną lux 😛

A może inne mają lepsze i jeszcze większy lux rosną 😁 nie próbowałeś to skąd możesz wiedzieć 😁🤭

Opublikowano
15 godzin temu, krzychu121 napisał(a):

Nie ma małej t6. Cała seria t6 to jeden gabaryt. 
Ta t5 w podobnym wyposażeniu wyjdzie drożej jak t6 a gabarytowo dużo mniejsza jak t6. Sami przedstawiciele odradzają zakup t5 bo w tej cenie idzie dostać t6. A nawet w biedniejszej wersji t7 

Co masz za steyera ?

z tymi drzwiami to w każdej marce tak jest. A mam 4 na podwórku. I za pierwszym razem się lekko domykają. A jak chcesz je uszczelnić to albo zamykasz mocniej albo po prostu dociagasz drzwi po pierwszym zamknięciu 

Tutaj akurat masz rację Krzychu. Tyle że w wniosku miałem 98kw i teoretycznie nie powinienem zmieniać na większy. A T6 jest 145km, dlatego właśnie myślę czy ten nh to dobry wybór. Cenowo właśnie wychodzi prawie, może nie tyle samo ale prawie tyle samo. A jednak szóstka wiadomo, będzie wytrzymalsza. Gdybym nie miał ograniczenia to myślę że wiele bym się nie zastanawiał i szedł w tą T6 najmniejszą. 

O kubotach sporo informacji że się psują, ale też pytam bo być może jestem w takiej bańce i warto się otworzyć na inne komentarze.

Co do tej wypowiedzi, że steyr to bogatszy NH też słyszałem. W okolicy jest ich praktycznie tyle samo co nh jak nie więcej i były pojedyńcze źle opinie ale wiadomo nigdy o niczym nie będzie samych pozytywów. Jedyne co zbliża mnie do NH>Steyr że mnie jest elektroniki.

Opublikowano

Ale ta najmniejsza t6 ma jak dobrze pamiętam 125 koni w podstawie. Tak samo jak case maxxum czy steyr. A ta moc sie liczy we wniosku. Każdy dealer ci wystawi takie zaświadczenie że to jest jego moc użytkowa a te 145 koni to on ma z boost i tylko chwilowo. Więc bez problemu weźmiesz t6 czy maxxuma. 

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, krzychu121 napisał(a):

Ale ta najmniejsza t6 ma jak dobrze pamiętam 125 koni w podstawie. Tak samo jak case maxxum czy steyr. A ta moc sie liczy we wniosku. Każdy dealer ci wystawi takie zaświadczenie że to jest jego moc użytkowa a te 145 koni to on ma z boost i tylko chwilowo. Więc bez problemu weźmiesz t6 czy maxxuma. 

Dziękuję ci bardzo, będę to sprawdzał.

Tyle że fajnie by było właśnie te 6 cylindrów