Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, michalcium napisał(a):

Która ręką robisz? Ja praworęczny jestem ale grzebie lewą celuje prawą 

Taka samą lewą grzebałem i prawa pistolet trzymam. Lekarz był to za głęboko szukałem bo ja prawie całą rękę wsadziłem a tam już nic nie było a on wsadził Tylko do pół łokcia i znalazł 🤭😂

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, dantur96 napisał(a):

No jeszcze pobawię się na kolejnych 

Nie pobawię tylko zacielę 😉

5 minut temu, michalcium napisał(a):

Sławek dziś 6 jutro 4 i pyk w dwa dni całe stado pokryte 

Dobre 😁 30szt ostatnio badane cielność u krów dwa razy potwierdzamy  zobacz w cenach ile te 10szt doi 🤭

Edytowane przez slawek74
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

No napewno są przypadki że nie przechodzi.Na kursie mówili że jak ma dobrą ruję i wszystko jest w porządku to złapie nawet jak strzeli w szyjce. Byk tam nic nie przechodzi Tylko że po byku to jest towaru 😂🤭

Edytowane przez dantur96
Opublikowano

gdy włożysz reke, to na spodzie czujesz spojenie miedniczne, przesuniesz sie do do przodu i znajdziesz szyjke. w rui jest gruba, latwa w znalezieniu. jak juz znajdziesz to nia manewrujesz , a pipete lekko pchasz. bez treningu nie ma sukcesow. jak to mowia, im wiecej potu na treningu, tym mniej krwi na ringu 😂

Opublikowano
36 minut temu, radekz200 napisał(a):

i tera rok żle głowy 😂😂 no chyba ze znów będą powtarzać 😂😂

U kogo jak i kogo Radek bądźmy poważni 😜 on na te 10 szt 5 słomek zużyje jakby ktoś nie wiedział 

• Haha 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez POLKOP
      Jak widzicie przyszłość swoją w dzisiejszym swiecie pełnym wymogów i innych przeszkod jako hodowcy bydła mlecznego. Czy dacie rade sprostac wyzwanią.
    • Gość Profil usunięty
      Przez Gość Profil usunięty
      Witam wszystkie Panie i Panów będących w związkach małżeńskich i nie tylko, w końcu nikt nam tu nie będzie wytykał co robimy w tematach dla Panien i Kawalerów, tu możemy swobodnie pisać o wszystkim i o niczym. Zachęcam do pisania.
    • Przez edi25
      Lozysko osadzone na tuleji jest zbyt luzne i nie obraca sie prawidlowo, tylko tuleja obraca sie wewnatrz lozyska. lozysko jest ok, tylko tuleja na ktora jest zalozona jest juz wytarta.Jak osadzic to lozysko na tuleji mocno zeby sie nie obracalo?
    • Przez ttuch
      Wczoraj rano wycieliła się jałówka. Już podczas porodu kapało jej mleko więc sądziliśmy, że z tym nie będzie problemu. A tu tymczasem niespodzianka bo praktycznie nie ma mleka. Na noc została w oborze z cielakiem więc sądziliśmy, że po prostu cielak ją wydoił, na dzień została wypuszczona na pastwisko ale po powrocie z niego wymię miała dosłownie puste. Pierwszy raz taka sytuacja ma u nas miejsce, może ktoś miał u siebie w gospodarstwie podobny problem?
    • Przez Adrian3210
      Witam. Mam problem z chłodnią do mleka. Problem wygląda następująco. Agregat nie załącza się za pierwszym razem. Słychać pykanie, aż za 4 czy za 5 pyknięciem załączy się. Chłodnia to Alima Bis 400l
  • Dodaj nową pozycję...
v