Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
michalcium napisał:

Co do melasy to tylko tą rzadszą wersję bo ta gęstą nie da sie stosować zimą 

właśnie mýslałem aby tą ,,gęstą" rozcieńczać ciepłą wodą i polewać konewką. Tylko nigdy tego nie miałem i w moim rejonie również tego nikt nie miał ani nie stosował i nie wiem czy to coś pomoże.

Opublikowano

@xmenNo wszystko możliwe, zajmij sie nią szybko. Jeśli lekarza masz dostępnego to najlepiej jeszcze dziś działajcie, a krowa szybko wróci do siebie. Potem mozesz myslec o zasuszeniu cwiartki.

@GrzesiekAgro jak Ty mnie zaimponowałeś 👏👏👏 czasem nawwt podobnie myślimy, popatrz popatrz 🤔🤪

Opublikowano (edytowane)

No to wszystko masz co potrzebne 😆 👌   powodzenia i daj znać.  U nas Marbox najlepiej wspomaga leczenie zapalenia wymienia 👍

Edytowane przez Paulina1985
liter...
Opublikowano
5 minut temu, semos napisał:

właśnie mýslałem aby tą ,,gęstą" rozcieńczać ciepłą wodą i polewać konewką. Tylko nigdy tego nie miałem i w moim rejonie również tego nikt nie miał ani nie stosował i nie wiem czy to coś pomoże.

Ta gęsta jak złapie mrozek to ciężko zeby cokolwiek poleciało ze zbiornika tą rzadszą brałem i tez rozcieńczałem z wodą i mrozu sie nie boi

Opublikowano
6 minut temu, Paulina1985 napisał:

No to wszystko masz co potrzebne 😆 👌   powodzenia i daj znać.  U nas Marbox najlepiej wspomaga leczenie zapalenia wymienia 👍

I bardzo szybko mija karencja

2 minuty temu, GrzesiekAgro napisał:

No widzisz raz się udało. Dobrze bo marbox 3 dni karencji ma mięso 🤣. A mleko niektórzy rano już nawet nie badają 😁

Daje tez cielakom przy biegunce, 1cm na 10 kg podskornie

Opublikowano
5 minut temu, GrzesiekAgro napisał:

No widzisz raz się udało. Dobrze bo marbox 3 dni karencji ma mięso 🤣. A mleko niektórzy rano już nawet nie badają 😁

o kurna, co Ty gadasz 🥴🥴🥴 No ja zawsze bardziej o karencji na mieso myślę "w razie W" 🤐 A badanie mleka...😆 ... już sie naczytalam na fejsbuczku ostatnio i mi wystarczy 🙄

Opublikowano

cooooooo??? całą butelkę??? toż to na kilka sztuk 🤔 100ml.

Opublikowano
18 minut temu, GrzesiekAgro napisał:

To się daje cała . Zapytaj weta 😁

glupota....chyba, ze o innym leku rozmawiamy...

Marbox 10%

Screenshot_20201205-191141_Samsung Internet.jpg

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

wiesz ogarek. może i @slawek_74 nie ma tyle co ty (chociaż nic nie widać w galerii) ale pod względem bycia normalnym i miłym za żadną kasę mu  nie dorównasz. szczęśliwszy od Niego też nie będziesz nigdy.

Nie mam zamiaru nikomu dorównywać i włazić w deeee.... Mnie różańcowe kółko pogodynki wzajemnej adoracji nie interesuje 😋

No i nie będę nigdy pragnol tego co on.... 🤣🤣🤣🤣👍👍

Nie wyzywam go od dzbanów... Wiec fakt może ja i niemiły i do twojej  miary normalności nie przystaje 😎

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

wiem. i nigdy tego miał już nie będziesz.    naprawdę żal mi ciebie. jedynego przyjaciela tutaj też zraziłeś do siebie. ty lubisz być nielubiany?

a co do siedzenia w internecie.... no bez jaj. wystarczy wspomnieć o tobie byś za 5 minut odpisał. :D

Opublikowano

Człowiek który okazał się damskim bokserem i pomylonym pis-makiem  nigdy nie był i nie będzie moim przyjacielem...Coś ci się rypło w główce mały czlowieczku i widać że twój świat to forum.. Mnie w te bajki nie wkręcisz bo i po co. 

Opublikowano
6 minut temu, GrzesiekAgro napisał:

No na setce jest inna ulotka nawet (spr w necie)   może czymś tam się różnią 🤷‍♀️ ja daję zgodnie z moja ulotką 🤪 i działa i mniej zużywam 🤷‍♀️  nie znaju. 

Najważniejsze, że skutecznie 😁 a jesli zapalenie wymienia to i tak karencja na tuby oprocz Marboxu.

@ralf u nas idzie 12ml podskornie przez 3 dni - to na jedną sztukę zuzywa się 36ml

Opublikowano

Nie. Doczytałam i mozna dawać tak i tak. Domiesniowo jest dawka wasza jednorazowa, ale przy chorobach drog oddechowych. A przy zapaleniu wymienia jest mniejsza dawka podskornie, ale przez 3 dni, czyli działanie jest celowo wydłużone.  Ta dam 😁 

Opublikowano

ja jestem zawsze nastawiona pokojowo i drażąca temat niczym sherlock 😆 

Dobranoc, czas zamawiać prezenty na swięta 🤪😆 i odpalic Netflixa! dzisiaj swieży transer danych 🤣🤤