Misa olejowa 6245
-
Podobna zawartość
-
Przez Kedzior12
Witam. Czy ktoś może mi opisać krok po kroku, jak powinno się załączać WOM w Zetorze 6245? Wiem, że załącza się go lewą dźwignią w podłodze. Oglądałem ostanio takiego Zetora i właściciel nie mógł załączyć WOMu, udało się tylko dwa razy, wałek podczas włączania bardzo rzęził. Czy w tym ciągniku jest jakieś sprzęgło WOMu, które trzeba używać przy włączaniu? Aha, mógłby ktoś napisać, ile pozycji ma dźwignia włączania i opisać je?
-
Przez MrSlomek
cześć dzisiaj padła koledze skrzynia olejowa w poznaniaku 6 rolmasz kutno 3 m i chciałbym się dowiedzieć gdzie mozna kupić całą skrzynię i inne części do niej potrzebne np. łożyska i te inne . Słyszałem tez ze mozna dac do regeneracji moze wiecie gdzie ? podawajcie numery albo strony internetowe z góry dziękuje
-
Przez michalkowalski115
Witam. Wczoraj zauważyłem że podczas pracy zapala się kontrolka od oleju więc dziś postanowiłem wymienić pompę oleju. Po wymianie odpaliłem ciągnik i po jakimś czasie to samo-zapala się kontrolka. na postoju pali się ciagle, na mocnym gazie też się świeci tyle że trochę słabiej. Dolałem mu oleju (Superol CC-30), wymieniłem czujnik, uszczelkę pod miskę olejową. Co może być nie tak? Czy w śrubie od przewodu tłoczącego powinna znajdować się jakaś nakładka (uszczelka) , zaznaczyłem na zdjęciu.
-
Przez lukasz115722
Witam, ma ktoś wymiary wszystkich uszczelnień do przystawki przedniego napędu do zetora 6245 bo trochę cieknie
z góry dzieki
-
Przez El_Chapo2812
Witam, posiadam prase Metal-Fach Z562 i narazie chodzi ona z ursusem C-360, ciągnik radzi sobie całkiem dobrze lecz zamieżam kupić do niej jakis większy ciągnik. Prosze o wasze opinie na ten temat.
-

Rekomendowane odpowiedzi
siewnik poznaniak skrzynia olejowa 2.7
Zetor 6245 & Wielton