Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam 
Poszukujesz bydla ? 
Masz dość bezskutecznych poszukiwań ? 
To czego szukasz jest na pozór nie osiagalne ?
Masz dość firm z chorymi i padajcymi zwierzetami ? 
Albo zwyczajnie nie masz czasu ? 
Chcesz powiększyć swoja hodowle bydla lub ja zacząć? We wszystkim tym pomoge ci za kilka zlotych za 30 zl przedstawie ci oferty spełniające twoje wymagania resta kosztów ustalana indywidualnie . Mozliwosc pomocy z negocjacja cen ;) od rolnika dla rolnika ;) Prosze o maile ;)
Niech Pan/Pani poda kryteria 
Cena 
Ilość 
Rasa/Typ
Najlepiej dzwonić po 15 518912851

Opublikowano
cena 1000 zł, wiek 6 tyg, waga 80 kg, płeć samiec, rejon wielkopolska powiat Rawicz, ilość 3 szt, rasa MM *jak mi któryś zdechnie to Cię znajdę :)
Opublikowano

Jak tak pośredniczysz jak czytasz to szkoda kasy na takiego . Wyraźnie widać że kolega chce kupić .

Opublikowano
tyle w handlu się obracam i nie spotkałem sytuacji żeby płacić komuś za przygotowanie oferty chłopie ogarnij się to jak idziesz do dilera po nowy ciągnik to żeby podał ci cenę i wyposażanie to płacisz mu za to? A co za te 30zl gwarantujesz?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez donweter1989
      No to mamy 2019 rok więc pora na nowy temat. To jak tam w cennikach bydła w tym roku do góry czy do góry😛 Do jakiej ceny za żywiec wołowy dobijemy w tym sezonie? czy to skupy nas dobiją?
      Kontynuacja tematu: https://www.agrofoto.pl/forum/topic/263888-cena-bydla-2018/
    • Przez Jarosław1981
      Jestem zainteresowany w kupowaniu byczków i jałówek (żerlaki,odsaki,cielaki) z Łotwy i Estonii. Co myślicie o tym?  Ktoś może już ma takie doświadczenie?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam czy ktoś z was prowadzi dwa oddzielne gospodarstwa z zoną chodzi mi oto ze żona chce mi oddać paliwo z swoich hektarów+ za bydło bo ja jestem na wacie same paliwo da się przepisać ale bydło w gminie nie wiedzą bo jestem jedynym takim przypadkiem i mają to w d*pie żeby to sprawdzić czyli jeden głos w te czy inną stronę nie robi dla nich różnicy.
    • Przez poziomka
      Mamy krowe  w 2 laktacji która się wycielila  15.02 miała ciężko poród bo lep  uciekalał cielakow i i dopiero złapiac za szczękę wet dał radę.  Dostała glukoze i wapno pierwszego dnia drugiego tak samo później przyjechał lekarz obadal i dal leki od gorączki nic nie pomogła to kolejnego dnia leki znów i płukania nic nie pomogło i teraz dał magnez bo mówi że może ma coś w środku miał ktoś coś podobnego? Co jej może być 
    • Przez rolkam72
      Witam .Od jakiegos czasu zaczely sie pojawiac narosle małe na skorze 2 byczkow.2 z nich urosło do srednicy 4cm wiec pojechalem do weterynarza pokazalem foto tego i dal mi jakies psikadło.Starczyło na 3 dni i nic nie pomogło a weterynarz powedzial ze nie ma nic innego dopiero jak odpadnie ktoras z nich zrobi autoszczepionke czy jakos tak. I tu pytanie.... Kupiłem brodacit dostepny w aptece na kurzajki dla ludzi( sam stosowalem lata temu i super pomogło)  czy moge to zastosowac u bydła.Pewien znajomy twierdzi że podłoże bakteryjne wirusowe czy jakos tak jest takie jak u ludzi i powinno pomóc. Chce sie upewnic bo moze ktos akurat mial podobny przypadek i stosowal cos w tym stylu.
  • Dodaj nową pozycję...
v