Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a we Wrocku jdest na rynku taki mini browar Spiż i piwo pszeniczne jakie dobre i ma jedyne 3,2% :)

Wow-też tam byłem a do piwka były śliwki w boczku i taki smalczyk -poezja.A piwko było tak dobre,że nawet nie pamiętam ile wypiliśmy :) ale jak znam siebie i kolegę to niewąsko :)

Opublikowano

poza tym co napisałem wcześniej to najbardziej miłuję Żubra a później to,Tatra Mocne,Okocim Mocne,Dębowe Mocne,Wojak Super Mocne (po wojaku to ja ledwie chodzę, i wystarczą dosłownie 3 puszki ;) ale lubię to piwo),Harnaś od czasu do czasu,

No a Redd's'a to piją moje koleżanki... :)

No to chyba wszystko...

Opublikowano

właśnie delektuję się STRONGiem od warki, poza tym tyskie, żubr, okocim mocne, czasem piast-to nie ten piast co za komuny(tato opowiadał) czy za Variselli-właściciel przed carlsbergiem-co bym dał za butelkę MAGNUM Piast...

Opublikowano
TYSKIE ponad wszystkie. Tylko takie lubie no i czasami Perłe Mocną :P

Co oni do tych mocnych piw wkładaja że tak głowa potem boli :angry:

co do piwa czy do fajek przez pweien czas są dobre jedne a potem zmienią recepture i to już nie to, kiedyś tylko paliłem sobieskie i piłem okocimki, teraz chyba nawet niema okocim light, lubie żywca ( of course) i najlepsza w lubelskim PERŁA pils

Opublikowano

...nie no..wszystko wszystkim ale PERŁA MOCNA jednak najlepsza :-)

a jak ktoś lubi łagodniejsze w smaku to LECH MOCNY:)

potem jest cała reszta...a tatra mocna przestała mi smakować..jaaakaś taka :-(

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez Łobuzek
      Witam , mam pytanie , kuzynowi zmarła mama i teraz biorą się za sprawę spadkową w sądzie i jak nabędą spadek to czy syn , córka i ojcec muszą złożyć zeznanie podatkowe ? I jak ma to wyglądać ? Formularz SD-Z2 ? I czy jak dostaną te całe nabycie spadku to tam będzie wyszczególnione co i jak ? Bo to jest gospodarstwo 60 ha i jest zagroda , ale dodadkowo mają też dwa inne jakby domy ( kupione mniejsze gospodarstwo) ... których nie używają ?  Może ktoś miał podobną sytuację i by podpowiedział co i jak ?

• Przez skupmaszynrolniczych98
      Witam, zwracam się z pytaniem czy ktoś może polecić jakiś booster do ciągników? Z racji prowadzonej działalności niejednokrotnie takie uzrądzenie by sie przydało. może ma ktoś jakieś doświatczenia i może coś polecić ?
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.

• Dodaj nową pozycję...
v