Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak może byc ciekawie albo jeszcze gorzej niż z fotonem bo tak go nagłaśniają że mała bania . w każdej gazecie pełno ogłoszeń o nim,w TV to samo raz na godzine jest reklama o nim , coś mi się tu nie podoba

Opublikowano

*gregory12

Zwykły marketing. Zobacz sobie dziedziny gospodarki, gdzie występuje bardzo mocna konkurencja (np. telekomunikacja) cały czas jesteśmy bombardowani reklamami. Nie tylko Warfama reklamuje się w prasie, każdy poważny producent maszyn ma jakieś ogłoszenia. A to, że nowy produkt wprowadzili na rynek to muszą szczególnie informować potencjalnych nabywców.

Opublikowano

zobaczymy po żniwach jak kilka osób go będzie miało i wtedy sie okaże jakie to cacko. moim zdaniem ma on za bardzo przeszklona kabine chodzi o to że szyby powinien miec w kilku miejscach łączone np. w drzwiach powinna się składać z co najmniej 2 części bo tak to kupować całą jak sie potłucze to dla nich zysk a dla nas wydatek i to niemały

Opublikowano

byłem dzisiaj u jednego z łódzkich przedstawicieli pol mota . z daleka wygląda on ładnie ale jak podejdzie się bliżej okazuje sie że maska ma kolor czerwony wyblakły aż mdły a dach czerwony ostry jak diabli. w kabinie moim zdaniem jest mało miejsca zaraz na wejście mamy siedzenie pasażera rozkładane , wszystko w plastiku .Jak rozmawiałem z dealerem mówił że ciągniki są składane w turcji i przychodzą całe ale natomiast jak przeszedłem sie przejechac z mechanikiem po drodze nim dowiedziałem sie od niego że jest składany w lublinie i komu tu wierzyć :) .tur mocowany jest nie na ramie,jeszcze do tego mocowania są jeszcze przed skrzynią. :) cena tez wygórowana bo aż 108 tys. za 82km.na dodatek znalazłem u jednego na tablice bite pol-mot model c ,na masce model h

Opublikowano

Zapewne 108 tys. brutto, więc w porównaniu z konkurencją to jest niska cena. Za Zetora Proxima 65 (61KM)musisz zapłacić ok. 120 tys. brutto z takim wyposażeniem, Ursus 5524 (75 KM) kosztuje ok. 140 tys. brutto w podstawie.

Opublikowano

nie będę mówił które marki maja daleko do zetora ale jest pare tak samo jak zetorowi daleko do john deer i innych .

zetor 65 power ma rewers elektrochydrałliczny i póbiegi i zmienia sie bez sprzegła i cena jest mała sa to wyposarzenie

Opublikowano

Z Lublina pochodzi prototyp ciągnika Polmot C, który został pokazany w Kielcach.

Ponadto z Lublina miał pochodzić składak, ale nie wiem co wynikło z tego.

Oto link do tego składaka

Opublikowano

Ja mam fotona i chyba też składany był w Lublinie. U mnie na jednej tabliczce jest FT70 a na drugiej FT60. No i za który ja zapłaciłem to nie wiem.Te POL-MOT to prawda ze w Lublinie skladaja jak Fotony 704 tylko nikt nie chce przyznac sie

Opublikowano

120 tys. zł to za proximę 65 KM, dodatkowe swiatła, klima i skrzynia 40 km/h, rewers ręczny. Tyle chłopak z rodziny dał w listopadzie 2009.

Opublikowano (edytowane)

W Lublinie Warfama ma ośrodek badawczo-rozwojowy. Pracują tam nad prototypami i testują różne rozwiązania, ale nie ma regularnej produkcji.

Edytowane przez andrzej2110
Cytowanie poprzedniego posta
Opublikowano

Witam,

1.Ciągniki POL-MOT H, są składane w Turcji i przychodzą do nas w całości,co nie zmienia faktu że Lublin jest bazą sprzedażową tych ciągników w Polsce(magazyn części zamiennych,przeglądy zerowe itp).

2.Ciągniki produkowane w Chinach POL-MOT FOTON cały czas pozostają w ofercie POL-MOT WARFAMA.

3.Prototypowy Ciągnik Pol-Mot C,którego powstał tylko jeden egzemplarz,trafił w prywatne ręce.

Opublikowano

Polmocik, widzę, że masz ogromną wiedzę na temat ciągników oferowanych przez tą spółkę. Zdradzisz, gdzie poszedł (jaki region kraju) model Polmot C. Znasz może liczę sprzedanych ciągników serii H w Polsce przez te dwa miesiące?

Opublikowano

Witam,

1.Ciągniki POL-MOT H, są składane w Turcji i przychodzą do nas w całości,co nie zmienia faktu że Lublin jest bazą sprzedażową tych ciągników w Polsce(magazyn części zamiennych,przeglądy zerowe itp).

2.Ciągniki produkowane w Chinach POL-MOT FOTON cały czas pozostają w ofercie POL-MOT WARFAMA.

3.Prototypowy Ciągnik Pol-Mot C,którego powstał tylko jeden egzemplarz,trafił w prywatne ręce.

Chyba się pomyliłeś POL-MOT FOTON produkowane są w Polsce(wiem bo prowadzę sprawę i Warfama przyznała się że ich produkuje a nie sprowadza). Więc nie pisz głupot i ludzi w błąd nie wprowadzaj.

Opublikowano

TOMEK0603 podaj lokalizację gdzie Warfama w POLSCE produkuje Fotony? Skoro nie wiesz to nie pisz głupot i nie powołuj się jeszcze na prowadzenie jakiejś sprawy. Kto z Warfamy przyznał Ci, że produkuje Fotony w Polsce?