Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A zdążyłaś się dowiedzieć skąd się bierze mleko? ja to też przerabiałem z miastową... i bynajmniej nie chodziło mi o pracę bo od tego mam maszyny ale ogólny brak chęci poznania o co w tym interesie chodzi... Po co się tu masz męczyć jak ze mną nawet na wczasy nie pojedziesz chyba że sama se je zorganizujesz... inna rzuciła tekst czy myślałem o przeprowadzce....yyyyy
ja wiem jedno... Jak któraś stwierdzi że nie ma mleka do kawy i pójdzie se udoić to mnie rozłoży na łopatki i nie będzie żadnej wymówki :-)

Opublikowano

A zdążyłaś się dowiedzieć skąd się bierze mleko? ja to też przerabiałem z miastową... i bynajmniej nie chodziło mi o pracę bo od tego mam maszyny ale ogólny brak chęci poznania o co w tym interesie chodzi... Po co się tu masz męczyć jak ze mną nawet na wczasy nie pojedziesz chyba że sama se je zorganizujesz... inna rzuciła tekst czy myślałem o przeprowadzce....yyyyy

Wiem skąd się bierze mleko, aczkolwiek na tym gospodarstwie nie hoduje się krów mlecznych :)

Brak chęci poznania.. może rzeczywiście coś w tym jest, ale to też kwestia określenia skali tych chęci bądź niechęci. 

Opublikowano

Wieś i życie na wsi po prostu trzeba lubić.Czuc sie swobodnie,miec chęć poznania jak wygląda rzeczywistość.Sprobowac pracy na gospodarstwie i określić czy to odpowiada.To sie tyczy zarówno dziewczyn jak i chłopaków.Życie na wsi jest trudniejsze niż w mieście.Trzeba sie liczyć z tym,że cały czas jest na okrągło praca.Zaniedbania sie jedno to później ciężko nadrobić z pozostałymi pracami.

Opublikowano

Wieś i życie na wsi po prostu trzeba lubić.Czuc sie swobodnie,miec chęć poznania jak wygląda rzeczywistość.Sprobowac pracy na gospodarstwie i określić czy to odpowiada.To sie tyczy zarówno dziewczyn jak i chłopaków.Życie na wsi jest trudniejsze niż w mieście.Trzeba sie liczyć z tym,że cały czas jest na okrągło praca.Zaniedbania sie jedno to później ciężko nadrobić z pozostałymi pracami.

Oczywiście.. tylko wydaję mi się, że nikt nie powinien podejmować decyzji za mnie. Tylko ja mogę stwierdzić czego chcę.

:)

Opublikowano (edytowane)

Dlugo bedzie jeszcze trwala ta telenowela ? :DZostawil Cie chlopak a Ty szukasz odpowiedzi  wsrod obcych ludzi na forum gdzie jakis 12 latak moze dawac Ci swoje zlote rady milosne a sam nigdy nie byl z nikim to jakis k**wa zart .... :D

Edytowane przez valeTudo
Opublikowano

Dlugo bedzie jeszcze trwala ta telenowela ? :DZostawil Cie chlopak a Ty szukasz odpowiedzi  wsrod obcych ludzi na forum gdzie jakis 12 latak moze dawac Ci swoje zlote rady milosne a sam nigdy nie byl z nikim to jakis k**wa zart .... :D

Masz rację, to jest żałosne.

Ale jednak nie mniej niż Twoje udzielanie się w tym temacie. Podejrzewam już kto z tu obecnych może być takim przykładowym 12-latkiem ;)

":D"

Opublikowano

Oczywiście.. tylko wydaję mi się, że nikt nie powinien podejmować decyzji za mnie. Tylko ja mogę stwierdzić czego chcę.

:)

Wczesniej tak napisalam,ze wlasne decyzje. Powinnas sama okreslic co dla ciebie wazne.

Tudo ja to jestem blondyna :(

Opublikowano

Ze niby ja ? :D Wiesz co, w d*pie mam ten wasz zwiazek ale z pytaniami powinnas isc tylko i wylacznie do Rozczarowanego a nie na forum dzieciaku :D :D

Tudo ja to jestem blondyna :(

Za bardzo bawisz sie w mame :D Ty zakladalas temat czy miglanc ? :D Bo moj odrzucili szanowni admini  :D

Opublikowano (edytowane)

A od czego jest forum, jak nie od tego, żeby ANONIMOWO zebrać opinie innych osób na temat, który może dotyczyć nie tylko mnie?

Być może ja mam 12 lat - nie wiesz i się nie dowiesz ;)

Edytowane przez Rozczarowana
Opublikowano

To nie jest forum milosne :D Jak masz 12 lat to juz wiesz czemu Cie zostawil .. :D Za 10 lat jak dorosniesz,zadzwoni do Ciebie wiec czekaj wielce zauroczona dupkiem z 2 krolikami 2 krowami i 330m :D:D

Opublikowano

Ze niby ja ? :D Wiesz co, w d*pie mam ten wasz zwiazek ale z pytaniami powinnas isc tylko i wylacznie do Rozczarowanego a nie na forum dzieciaku :D :D

Za bardzo bawisz sie w mame :D Ty zakladalas temat czy miglanc ? :D Bo moj odrzucili szanowni admini  :D

Master, bo on jakies chwyty do mnie stosuje ale mu nie idzie :0

Opublikowano

Jak widzisz odrzucony przez ''ADMINOW '' tak samo jak moje podanie o usuniecie konta, KTORE JUZ CZEKA Z 3 MIESIACE A NIE MA KOMU RUSZYC d*py ZEBY JE SKASOWAC !! :D Chcesz to poczytaj moje wypowiedzi a nie pusty temat dzieciaku :D:D

Opublikowano

Wczulem w co haha :D ? W Twoje uzalanie czemu chlopak kompal mnie w dupe ?Prosze Cie ogarnij sie bo majaczysz :D :D

Nie usowaj,bo nie bedzie z kim tu pisac.

Zostal jeszcze miglanc :D

Opublikowano

Wczulem w co haha :D ? W Twoje uzalanie czemu chlopak kompal mnie w dupe ?Prosze Cie ogarnij sie bo majaczysz :D :D

Zostal jeszcze miglanc :D

Co ty tak tego miglanca sie uczepil ?

Opublikowano (edytowane)

Będę mądrzejsza i skończę dyskusję z Tobą..

Heh.. gdybyś był taki mądry i dojrzały za jakiego się uważasz to nie udzielałbyś się w takich tematach ;)

Edytowane przez Rozczarowana
Opublikowano

Będę mądrzejsza i skończę dyskusję z Tobą..

Heh.. gdybyś był taki mądry i dojrzały za jakiego się uważasz to nie udzielałbyś się w takich tematach ;)

Rozczarowany dzieciaku :D... Zapamietaj moja pierwsza rade, olej ta pizde :D Tyle w temacie :D