Jaki przebieg macie w swoich samochodach
-
Podobna zawartość
-
Przez KlaudiaRolniczka
Hej, sprzedam Kombajn zbożowy Bizon super z056 stan bardzo dobry, rocznik 1981, silnik po remoncie zrobił 500mth, nowe sita, opony przód 100%, +wózek do hedera
Cenna 24 tys do negocjacji
-
Przez qlawyufok
Witam,
sprzedam oponę Firestone 600/65 R38.
80 % bieżnika stan idealny nie popękana oryginał z 1 montażu John Deere Więcej info pod numerem telefonu 607 441187
Cena: 4200 zł
-
Przez Ursusc360polska
Witam Mam na sprzedanie Zgrabiarkę Pasową z266 w stanie idealnym. Cena 850 zł do negocjacji. Zgrabiarka stoi w Chwałowicach w powiecie Radomskim (Mazowieckie). Nie jestem handlarzem po prostu wymieniam sprzęt na większy. Tutaj daję link do ogłoszenia, jeżeli nie można to proszę administrację o usunięcie ! https://www.olx.pl/oferta/zgrabiarka-pasowa-CID757-IDrXJFF.html#ca4513dfb6 Pozdrawiam !
-
Przez wrbl
Witam
Czy ktoś mi coś powie na temat mojej skrzyni Vario (FENDT 714 2002), zdjęcia przestawiają test jaki robiłem na skrzyni 1 i skrzyni 2 i co oznacza komunikat o hydrostacie, proszę o pomoc
Pozdrawiam
-
Przez Ares1x
Witam, jesteśmy zainteresowani zakupem NW TS 135 A . Ma on dość duży przebieg 10.800 godzin, warto bać się takiej liczby godzin?
Ciągnik krajowy, pracował w dużym gospodarstwie na pomorzu głównie przy opryskiwaczu.
Oraz co myślicie o tych ciągnikach?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Stół do rzepaku
Buraki