Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafika otoczenia jest słaba, wiele błędów, ale za to maszyny nie wyglądają najgorzej. Najlepszy symulator rolniczy to nie jest, przynajmniej dla mnie. Simtractor jest najpopularniejszy.

dalej nic nie moge zrobić ani turem ani ładowarką..

Przytrzymaj 4., potem podjedź pod bałde i ją zaciśnij 3.

Opublikowano

Spróbuje. Macie też takie błedy, że na miejscu tego komisu, czy farmy jest tylko takie duże czarne pole ? Już miałem ten błąd z 3 razy, i za każdym razem musze wczytać gre od nowa..

Opublikowano

Witam sluchajcie mam od niedawna ta gre i tylko moge poruszac sie kombajnem i slabym ciągnikiem :):) i tu pojawia sie moje pytanie co mam zrobic zebym mial dostep do wszystkich maszyn?? i zebym mogl nimi jezdzic?? prosze o pomoc :D z gory wielkie dzieki......... piszcie do mnie prosze: [email protected]

Opublikowano
Witam sluchajcie mam od niedawna ta gre i tylko moge poruszac sie kombajnem i slabym ciągnikiem :D:) i tu pojawia sie moje pytanie co mam zrobic zebym mial dostep do wszystkich maszyn?? i zebym mogl nimi jezdzic?? prosze o pomoc :) z gory wielkie dzieki......... piszcie do mnie prosze: [email protected]

1. przejrzyj cale 22 strony tego wątka - myslę ze znajdziesz odpowiedz!!

2. nie pros aby ktoś odpowiedzial Ci na e-mail - PO TO JEST FORUM, jak ktoś Ci tutaj odpisze to pozniej ktoś inny będzie mogl to przeczytać!!

Opublikowano
Witam sluchajcie mam od niedawna ta gre i tylko moge poruszac sie kombajnem i slabym ciągnikiem :):) i tu pojawia sie moje pytanie co mam zrobic zebym mial dostep do wszystkich maszyn?? i zebym mogl nimi jezdzic?? prosze o pomoc :D z gory wielkie dzieki......... piszcie do mnie prosze: [email protected]

1 musisz mieć klucz rejestracyjny

2 musisz posiadać dodatek machinery addons

Pozdrawiam Massey

Opublikowano

Mnie ta ładowarka i JD z turem do szału doprowadzają :D mam już wrzesień nie moge załadować belek, cisne guziki tak jak mówiłeś i nic. I do tego cisne "O", żeby obornik załadować i też nic.. Bo ja chyba łyżki nie mam na ładowaczu.. skąd wziąć ? Jak kupowałem to nie było jej przy ciągniku/ładowarce

Opublikowano

Już z ładowarką doszedłem do ładu. Obornika raczej nie ma. Jak mam zrobić, żeby był? Wrzucić bele do "obory"? Wiesz może jak posiać zboża jare/kukurydzę ? Pozdrawiam

Opublikowano

Jeżeli chcesz mieć więcej obornika to podejdź do obory i tam masz tą rurke co obornik z niej leci podchodzisz to tego zbiornika. On jest ogrodzony barierkami w oborze. Podejdź tam i poszukaj guzika. Podejdź i wciśnij" [" (ten sam przycisk na klawiaturze, którym włączasz ciągnik)

Opublikowano

Na początku gry masz 100 gnoju potem żeby byłowięcej musisz karmic krowy dawac im kukurydze trawe z przyczepy albo bele

żeby posiac kukurydze trzeba podjechac siewnikiem do kukurydzy i wcisnąć "["

Żeby posiac zboże ozime podjeżdzamy byle jakim siewnikiem do zboża i też wciskamy "[" jeśli chodzi o zboża jare to tak samo tylko że ozime siejesz na jesieni a jare na wiosne

pozdrawiam Massey

Opublikowano
ej a ja jak zkosze kukurydze i z przyczepy wysypie kukurydzę to niemogę jej niczym wziąść żeby dać krowom

Czy masz na myśli kiszonkę? Wysyp ją do silosu na kiszonkę i tak żeby troche wystawały krowy będą sobie same brały (poczytaj ten temat wcześniej już było o tym pisane).

Opublikowano

jam mam problem z zapisaniem gry jak wykosze zboze koło farmy i odstawie kombajn i chce zapisać to nie, moze o jak chce kupić maszyny co stoją tam w komisie to jak za nie zapłace to nie moge do nich wsiaść prosze pomóżcie mi chłopcy :D

Opublikowano
(...) komisie to jak za nie zapłace to nie mog donich wsiaść prosze pomuscie mim chłopacy :D

Poczytaj uważniej ten temat, już kilka osób pisało o podobnym problemie. Po prostu nie masz zarejestrowanej gry. Wpisz w grze w "REGISTRATION" key i login.

Opublikowano

witam wszystkich i prosze o pomoc! z tego co piszecie bardzo podoba mi sie ta gra tyle, że am problem z jej instalacją :) . kiedy właczam instalatora wszystko jest ok do momentu kiedy wyskakuje pierwsze okienko z napisem NEXT . Po kilkakrotnym kliknięciu i odczekaniu dłuzszego czasu nic sie nie dzieje :( . Ta gra naprawde mi sie podoba POMOCY !!!

Opublikowano

...heh

Poczytaj ten temat od początku. Już kilka osób pytało o to. Wystarczyło przeczytać poprzednią stronę, a znalazłbyś odowiedź...heh.

Czytajcie temat od początku Mozna dużo się dowiedzieć!

Więc jeszcze raz odpowiadam, że musisz wpisać key i login

Opublikowano

No u mnie coś ok. 2-3 minut. Zależy ile mam kupionych maszyn, jakość skinów (im więcej zajmują tym wolniej) czy dana maszyna wczytuje się pierwszy raz. Wogóle ST3.66f wczytuje się wolniej niż poprzednie wersje, tzn. 3.66 (c,d,e), 3.58, 3.54 czy 3.12.