Skocz do zawartości

Pęknięte plastiki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Szukałem tematu i nigdzie nie znalazłem jak jest to proszę usunąć.

Morze wy znacie sposób na sklejenie niekontentego plastiku i załatania malej dziury bo nigdzie nie mogę znaleźć nowej atrapy wiec stara trzeba odnowić. Prosił bym o sensowne odpowiedzi

Opublikowano

zgłoś się gdzieś gdzie kleją plastiki, jak chcesz to mogę dać ci namiar na firmę w której nagrzewnice ostatnio kleiłem, i z nimi pogadasz co i jak da się z tym zrobić

Opublikowano

kup sobie żywicę i włukno szklane są sprzedawane w zestawach , kupisz w każdym sklepie z akcesoriami do napraw blacharsko lakierniczych i załataj sobie tak myślałem ze będziesz miał spory problem z zakupem tej atrapki. Jest to dosyć prosta robota staraj się od razu utrzymać kształt zagięć zrób sobie jakąś formę i przyłuż z drugiej strony do tego szpachla z włuknem ta jest chyba najleprza do plastików jak zaschni to trochę pobawić się klockiem z papierem ściernym podkład do plastiku i malowanie czym innym lepiej nie zrobisz tak robilem zderzak do samochodu a był bardzo mocno po pękany tylko jego dodatkowo zgrzewałem sobi ale miałem też sporą dziurę i też spokojnie ją wypełniłem i nie bylo żadnych pęknięć a pare razy jescze nim zaczepiłem o krawężnik po naprawie więc jest to trwały sposób

Opublikowano

Daj do jakiegoś zakładu gdzie ''spawają'' plastik. Gościu dobiera odpowiednie tworzywo i wszystko się ładnie trzyma. W qudzie takie gów.. plastikowe sie złamało dałem do zakładu zapłaciłem kilkanaście zł i trzyma się super a jest dość obciążone.

Opublikowano

Jeszcze jeden spawa w Rososzy i na początku Ryk też jakiś szyld wisi.