-
Podobna zawartość
-
Przez Balzak
piszcie jaka folie uwazacie za najlepszą i dlaczego a i jeszcze ceny tych foli mozecie podać
-
Przez Leszpal20
Witam. Chciałbym kupić używaną prasę rolująca za około 50 tyś zł. Rocznie robię ponad 2 tys bel słomy, siana i sianokiszonki. Myślałem nad kupnem prasy pasowej. Czy ktoś może coś doradzić jaki model jest warty uwagi a jakiego nie warto brać pod uwagę. Aktualnie posiadam prasę krone 8-16 prasa spisywała się bardzo dobrze ale ostatnie dwa lata nie mogła sobie poradzić w słomie dlatego chce zmienić na inny model. Myśle nad pasową, ponieważ widziałem że znajomi którzy mają pasówki nie maja problemu w żniwa z prasowaniem a Ci którzy maja walcowe bądź łańcuchowe maja problem.
-
Przez Agro09
Czy ktoś ma katalog części do prasy Deutz-fahr gp 220 bardzo pilnie potrzebuje oryginalnych nr łożysk na rolkach.
-
Przez SebuśSB
Witam przymierzam się do kupienia prasy vicon rv 1601 1901 na co patrzeć przy zakupie i jak te prasy się sprawują 85km starczy do niej? Da się sprawdzić w sterowniku ile zrobiła beli dotychczas?
-
Przez Tipik
Witam, mam pytanie,czy jak macie prase case rb 344 i pracujecie słomę to tylko chowacie noze czy wyjmujecie je i wkładacie zaślepki w miejsce noży?
-