worki do sianokiszonki
-
Podobna zawartość
-
Przez Gość Luke16
Na ten rok planuje zakup prasy zwijającej do 30 tyś zł... prasa głównie będzie używana do sianokiszonki ale i również do siana i słomy.... Rozmyślałem trochę o krone kr 130 s ale prawdopodobnie mój zetor jej nie pociągnie.... co byście polecili???
-
Przez adamnow31
Witam.
Może ktoś praktykował już przechowywanie ziemniaków w big bagach, i ma jakieś opinie na ten temat bo zastanawiam się nad sypaniem ich prosto z pola w worki ale jak teraz jest z ich odparowaniem i ewentualnym ustawianiem w przechowalni jak wysoko jakieś odstępy itd.., Jak znoszą je odmiany wcześniejsze które jak wiadomo lubią się czasem psuć. Ja robię sadzeniaka wiec większość była by przerabiana jesienią i przepakowywana w małe worki ale tak myślę ze było by wygodniej i koszty mniejsze jak przy skrzyniopaletach.
-
Przez dawidom1299
Czy prasa hesston 5670 nadaje się do sianokiszonki z żyta. Może jd 550 lepsza. Ta hesstion jest szybka przy c-360. Czy jest awaryjna???
-
Przez Danielson21
Witam interesuje mnie nabycie wentylowanych worków typu big-bag o maksymalnej ładowności 1,5t. Około 100-120 szt. Oczywiście worki tylko używane i maksymalnej cenie 8 zł
-
Przez Marco007
Witam mam do sprzedania bardzo ładne worki big bag w stanie idealnym, raz używane po artykułach spożywczych.
Więcej informacji pod linkiem : https://www.olx.pl/oferta/worki-big-bag-raz-uzywane-po-art-spozywczych-stan-bdb-CID757-IDiXfAz.html
lub tel. 783 825 905
-

Rekomendowane odpowiedzi
Masa tysiąca ziaren Kukurydza czy ma znaczenie ?
Ursus C-360 i JD 545