Niebieski dym L95
Przez
Ravi224, w New Holland L/TL/TL-A/T5000
-
Podobna zawartość
-
Przez alvaroalvaro78
Panowie jakie obciążniki macie w swoich T5-tkach na przednich tuzach? Mam betonowy 650kg ale mam okazję kupić pro z cnh tyle że on jest 1t. Oczywiście ciągnik nie jeździ stale z obciażnikiem a jedynie przy ostatniej dawce N z rozsiewaczem...
-
Przez leonek170
Witam, mam problem w New Hollandzie T5.105 EC mianowicie nie zalacza mi sie neutral, luz w rewersie po wcisnieciu przycisku N. Przelaczanie przod tyl dziala normalnie. Co to moze byc???
-
Przez Sokol2
Witam, padlo mi w nh t5 105 N w rewersie. Przód tył działa ale N nie załącza... Był mechanik i powiedział ze cały rewers do wymiany 1100zł brutto... Nie idzie tego jakoś obejść żeby załączyć N ??? Druga sprawa to zawór ciepło zimno od nadmuchu powietrza 300zł brutto... (raz grzeje raz nie a i klima tez nie załącza sie ) słychać takie pukanie pod kierownicą jak sie włączy stcyjke. Traktor 3 lata 1600mtg
-
Przez Kryniu2099
Witam forumowiczów Mam problem z moim ciągnikiem, mianowicie nie działa blokada, ani na pierwszej pozycji przycisku ani w pozycji wymuszonej. Bezpieczniki sprawdzone, przekaźniki podmieniane. Sprawdzałem napięcie na pinach włącznika ale multimetr nic nie pokazał. Nie wiem czy powinno być napięcie czy na innej zasadzie to działa. Potrafi ktoś pomóc?