-
Podobna zawartość
-
Przez Vicon95
Witam czy ciągnik 82 konny poradzi sobie z taka praso-owijarka ? Na co patrzeć przy zakupie takiej prasy ? Pozdrawiam
-
Przez olkosio
Witam, przymierzam się do wymiany łańcuchów w prasie Krone VarioPack 1500 z 2006r. Może ma ktoś jakiś patent na sprawne rozpinanie ogniw łączących umieszczonych w belkach. Lub jakieś zdjęcie klucza lub ściągacza żeby coś uszykować we własnym zakresie. Pojedyncze sztuki miałem już przyjemność wymienić ale zajmuje to sporo zachodu. A przecież serwis jakoś też musi dawać sobie z tym radę. Wszelkie podpowiedzi mile widziane. Z góry dzięki za pomoc.
-
Przez Krasok6911
Mam pytanie, podczas włączenia owijabia, Nóż i cała ta podłużna blaszka która odpada na gwint, jest wbytbmozno napięta aż Fest się wygina że automatycznie spada z gwintu i nie owija, jak to wyregulować.????
-
Przez Krasok6911
Witam, dziś podczas belowania, coś się stało i nie chciał wysuwać się niż tnący siatki,, gdy kończyło się owijanie, ta blaszka spadała z gwintu, wajcha się lekko cofla, i Nóż nie wysuwał się by obciąć siatki. Patrzyłem wszystko wygląda na okej ale czemu tak się stało to nie mam pojecia. Prasa krone kr 130 mini stop.
-
Przez agroma1234
Witam tak jak w temacie jakie macie przebiegi w prasach Krone oraz ile rocznie robicie balotów i czy są awaryjne ?
-