-
Podobna zawartość
-
Przez stanrol
Witam. Potrzebuje informacji na temat czy można używać klepiska kukurydzianego jako uniwersalnego i kosić na nim inne zboża: pszenica,rzepak,owies itp. Czy kombajn będzie wymłacał? Klepisko kukurydziane jest z drutu 6mm, posiada odstęp miedzy drutami 16mm. Pytam ponieważ nie chcę zmieniać klepiska w sezonie miedzy zbożowym a kukurydzianym ponieważ jest to pracochłonne.
-
Przez dwaa9
Witam.
Gdzie w 1640 jest czujnik ciśnienia oleju silnika i skrzyni biegów?
2. Może mi ktoś podesłać zdjęcie podłączenia przewodów do elektromagnesu napędu? Mam pozrywane przewody i coś tam brakuje.
-
Przez Daniel3321
Witam planuje zakup nowszej maszyny i zastanawiałem sie nad jd 2256.Prosił bym uzytkownikow tych maszyn zeby wskazali na co zwrócić uwage przy ogledzinach . Oraz jaka przepustowosc ma ten kombajn i orientacyjne spalanie
z gory dziekuje
-
Przez RolnikMat
Zainteresował mnie ten model kombajny marki JOHN DEERE. Czy moglibyście mi powiedzieć co nieco o nim. Jakieś dane techniczne chodzi mi tu o moc silnika, masę kombajnu, cena, awaryjność. Proszę nie dawać linków z przekierowaniem na 1450 cws.
-
Przez Przemoo10
Witam
Zamierzam kupić john deere 2264. Panowie i Panie prośba do was, na co zwrócić największą uwagę przy zakupię pod względem mechanicznym jak i elektronicznym. Z góry dziękuję za porady. Pozdrawiam
-