Odpowietrzanie zbiornika paliwa w C-355
-
Podobna zawartość
-
Przez pisklaczun
witam mam pytanie czy da się wymontować zbiornik paliwa bez ściągania kabiny, czy tak wogóle się da?? bo zbiornik jest zasyfiony i zamula bardzo filtr paliwa i ciągnik zaraz się muli ;[
a pytanie 2 to http://allegro.pl/rozrusznik-z-red-mf-690-699-3060-3065-niemiecki-gw-i1536331990.html nada się do tego ciągnika?? i czy warto go kupować??
i jeszcze 3 pytanie to jakie oznaczenia ma mieć filtr hydrauliki(linki z filtrami mile widziane)
pozdrawiam
-
Przez Gość PolskiRolnikt
Witam posiadam deutz agrofarm 100 i problem jest taki że co jakiś czas raz na 1-3 tygodnie się zapowietrzy wymieniane były filtry gdzie mogę dalej szukać przyczyny?
-
Przez kei
Witam, mam wielki problem z moim T25. Chodzi o zapowietrzanie sie ukladu paliwowego. Wymienilem uszczelki, filtry paliwa oraz pompke paliwowa. Nie moge odpowietrzyc ukladu paliwowego. Jak pompuje pompką to pochodzi pare minut i znow gasnie i nie moze zassac paliwa od zbiornika do ostojnika. Prosze o pomoc jezeli ktos sie z takim czyms spotkal a wiem ze napweno mial ktos z tym tez problem lub wie jak zaradzic temu problemowi. Pozdrawiam.
-
Przez tomlis1993
Witam,
mam pytanie odnośnie paliwa w Fendzie 308c. Po dłuższej pracy zbiornik paliwa jest cały gorący. Czym może być spowodowane to zagrzewanie się paliwa ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ursus C-328 - podnośnik opada mimo nowego rozdzielacza zewn. i pier...
Ursusy C-360 & 1224 & 904