Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, Gość napisał:

A Ty Roman co masz do zaoferowania ?. Może cv jakieś byś przesłał ?. ;) 

Trochę już was rozgryzłam, i tak; na Artura nie ma nawet co liczyć, Romanowi źle z oczu patrzy...jak już to najlepszy jest ten cinek :D, ale jeszcze poczekam.;)

Jeszcze ja jestem:)

Opublikowano
Dnia 20.07.2019 o 18:00, Gość napisał:

Troszku za mało, tzn. za niski...:(

To ile ma mieć wzrostu  facet . Ja myślę ze wzrost gra drugorzędną role. Ile razy widziałem kobietę w szpilkach a facet był niższy. Pani ile ma wzrostu.  

Opublikowano

Kobiety nie przepadają za krasnalami, szczególnie, jeśli w grę wysokość szpilki wchodzi i muszą ją do wzrostu przykompleksionego na tym punkcie partnera dopasować, i nie ukrywam, że sam bym w nie wpadł, gdybym w tańcu, chcąc partnerce w oczy zerknąć, głowę zadzierać musiał, a do całusa na palcach się wspinać, czy podskakiwać nawet. Jakby nie patrzeć, to 180+ to niezbędne minimum, reszta to krasnale rzeczone zakompleksione😉😋

Opublikowano

Na leżąco różnice się zacierają , a głównie o to chodzi . :ph34r:

Opublikowano

Faktycznie rzadkość , ale znam kilaka par w tym stosunku , że z niej wyższa osobistość  i nie mają raczej z tym problemu . Problemy na ogół są w naszych umysłach . No ale fakt faktem . Przy wyższych osobach sam jakoś tak niepewnie się czuję . No a weź przy kobiecie ... :D

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, artur125 napisał:

chłop ma być wysoki, a kobieta musi mieć fajne cycki:D

Nie musi😮być wysoki 😉 co do drugiej części wypowiedzi..no cóż:( nie znam się-nie zagłębiałam się w ten temat 😋 ale przerabianie ,,ich" dla widzi mi się jakiegoś zakompleksionego faceta ...to już porażka życiowa- rozumiem, aby przechodzić operacje, gdzie taka ingerencja jest wskazana ze względów medycznych lub estetycznych...ale teraz to już przesadzają- tylko kasa i wio :/ czy wszystko musi być ,,fajne"?😂

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Tess, no nie sugerujesz chyba, ze kobiety biust powiększają, bo to ich faceci mają kompleksy na tym punkcie?🙄

co do Twojego pytania, wszystko fajne być nie musi, bo i posprzeczać się czasem warto, choćby po to, by godzić się później...”fajnie”😉, czy jak tam kobiety wolą, „fajowo”😋

Opublikowano

A może i majacze- nie pamiętam czy spałam 😅😕 a to po co niby to robią?żeby być bardziej atrakcyjne..dla kogo???i odpowiedź nasówa się sama :/ popadają w jakiś rodzaj obsesji...coś w tym stylu🤒 

Opublikowano

Tyle co rano - suszarka,delikatny makijaż i do pracy:) tam przy cebuli i tak makijaż spływa, włosy od pary i tluszczu robią się beee i tak to jest :/ chyba źle ze mną🙄jeszcze taki numer,że w kolejce w sklepie czuję się obwąchiwana😅😡 patrzą na mnie jak wygłodniałe zombiaki😂 ...a czemu pytasz?

Opublikowano

przy cebuli ?? co robisz pierogi jak moja corka ?? ona tez ostatnio narzekala ze musi 3 kg skroic ,tyle ze oni maja klimatyzacje i ma chrypke 😛

z perspektywy 185 cm to macie racje koledzy z tym wzrostem😉

Opublikowano (edytowane)

😃 i lepiej abyś nie widział, bo przestaniesz być taki miły 😂  ciekawość to pierwszy stopień do piekła :) a mnie się nawet diabły boją ;)

Oczywiście,że w czepku:)

Jacus wszystko się przygotowuje:)

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

z mięskiem albo kapustne z pieczarką

ale po szybkości to grilowane mięsiwo albo kiełbaska😋

A w niedziele jest rolada
Więc na obiad się dziś nada
Do rolady są kluseczki
Nałóż, nałóż do miseczki 1f642.png:)

Edytowane przez Roman4321