Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy ,a jak mają się dopłaty do maciorek hodowlanych .Czy są takie dopłaty .Podobno  ARR ma się tym zajmować .W zeszłym tygodniu sprzedałem świniaki po 5 zł .

Przespałeś temat :P :P

Opublikowano

Bzdury piszesz dopłata do loszek była dla wszystkich 350 do sztuki i możesz kupić nawet w czerwcu

Opublikowano

A co daje takie głodzenie , po za oszukiwaniem samego siebie ? Jak lżejsze to więcej za kg mięsa , to ci dopiero liczenie B) .

Opublikowano

To ile czasu są głodzone ?      Kurde - idą na śmierć , a Ty im ostatniego posiłku odmawiasz ? B)

Opublikowano

A co daje takie głodzenie , po za oszukiwaniem samego siebie ? Jak lżejsze to więcej za kg mięsa , to ci dopiero liczenie B) .

miszcz  :D

Opublikowano

U jednego 4,7 10szt (złodziej) u  innego 13szt. 5,2 zł + vat.

Jak kupujący mówi (ubojnia) że on zgłosi sprzedaż, to ja wedle praw też muszę zgłosić do agencji? Kupujący mówi, że ja nie bo on zgłosi.

Opublikowano

ja nie zgłaszał jak u niego podpisałeś to nie trzeba. Bynajmniej mnie nie ścigali a wyrejestrowane zawsze były. Kiedyś jak dodatkowo zgłosiłem sprzedarz bydła to dzwonili czemu brak podpisu kupującego to powiedziałem że podpisałem u kupującego a to tak dla pewności to mówiła że jak kupujący zgłosi z podpisami to ja nie musiał wysyłać bo bez podpisu się nie liczy.

Opublikowano

Właśnie nic nie podpisywałem i tak pytam, ale Danp.l też sam zgłasza i nic nie podpisuje i wszystko jest ok (jak ubojnia prawidłowo zgłosi itd).

W tej jednej ubojni ja zgłaszam on bije swoją pieczątkę na mojej kartce i ubojnia też zgłasza. Co ciekawe, to moje zgłoszenie to chyba nie wiele warte,bo jak ubojnia nie zgłosi lub coś pomiesza, to ja muszę potem latać z fv do ubojni i coś tam łatwić (już tak miałem)i do agencji...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v