Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Byłem już kupę lat temu na ReRex-sie z klasą podstawówki w I-MAX i wrażenia były fajne oczy tylko bolały jak zdjęło się te okulary, już kawałek czasu temu w Lublinie otworzyło się Cinema City(i wykończyło wszystkie komercyjne kina w okolicy) i byłem na Epoce Lodowcowej 3 w 3D i w I-MAX był bardzo dużo lepszy obraz, teraz wybieram się na Avatara (już dłuższy czas nie mogę się dopchać na ten film) to będę miał jeszcze lepsze porównanie, to napisze.

Opublikowano

Ja byłem dawno temu na jakiś takich filmach prezentujących przestrzeń kosmiczną to wrażenie w 3D było super :D

Teraz czas przejść się do kina 5D jak będzie na wiosnę ciepło ;)

Tylko filmy są krótkie bo mają tylko 10-15min a cena biletu jak w normalnym kinie :D

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Ja byłem ostatnio na filmie "Alicjia w krainie czarów" w CC. Wrażenia ciekawe, nawet oczy specjalnie nie bolały. Efekty 3D wielokrotnie były intensywne. Szczególnie jak biegnie "na Ciebie" wielki włochaty stwór. Poprzednio byłem w I-Max'ie na "ReRex" i "Świat podwodny" ale to było 6, jak nie lepiej, lat temu. Koncepcja filmów 3D, jest OK, ale pod warunkiem, jeżeli film robi się stricte pod 3D, wtedy efekty można zrobić o wiele bardziej odczuwalne. Chodzi o zaprojektowanie ich kinetyki, głównie trajektorii pod kątem "opuszczania ekranu". Nie mogę się doczekać, aż na ekranach kin pojawi się produkcja "Tron: Legacy" z kapitalną ścieżką dźwiękową min.

. :)
Gość Profil usunięty
Opublikowano

Polska kinematografia płynie na fali, we wrześniu pojawi się Bitwa Warszawska J. Hoffmana w wersji 3D. smile.gif

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez MalyRolnik18
      Witam. Zakładam nowy temat do dyskusji w sprawie serialu Euro łany czyli losy bohaterów Złote łany i nie tylko, czy ktoś ma informacje jak potoczyły się losy bohaterów między innymi Szymona, Czesia, sołtysa Jana, itp. Myślę że jest to ciekawe i jak ktoś wie lub jest z okolic to dobrze by było o tym podyskutować, tym bardziej że już ładnych parę lat minęło po publikacji, także zapraszam do opowieści... 
    • Przez Michal150
      Witam mam pytanie czy ktoś z was może wie jak potoczyły się losy Szymona ,Czesia i sołtysa Jana z Euro Łanów?
  • Dodaj nową pozycję...
v