-
Podobna zawartość
-
Przez Pietras97
Witam mam pytanie ponieważ nawaliło mi właśnie to koło o którym piszę w temacie i chciałbym je kupić na allegro ale nie mogę go znaleść ponieważ nie wiem jak się ono nazywa:) Proszę o szybką pomoc dodam że to koło zgarnia kurz chroniąc chłodnice
-
Przez Gość
Nie wiem w którym dziale to dać. Obok mnie robią obwodnice no i stawiają u mnie na placu koparke fadrome i spych. Ile mam ich za to kasować ? Połowa placu rozmaraszona, łąka tez bo mi przez nią przyjeżdżają na plac. Dzięki za odp
-
Przez DominikG
Witam chciałem się zapytać jak ustawić nawiew czy tam coś co jest żeby powietrze wydmuchiwane było zimne i jak ustawić żeby leciało ciepłe.Mój pronar 82SA jest z 2002 roku (ale od nowości go niemam (kupiłem w lutym) i on ma od nowości tą maskę nowego typu i napęd nowego typu). Drugi problem to jest z siedzeniem , ponieważ jest ono przechylone w prawo i niewiem jak to naprostować czy co zrobić . Proszę o szczere i pomocne odpowiedzi . Dziękuję z góry
-
Przez DodoRolnik
Witam mam problem z moją valtrą velmet 8050, mianowicie chodzi o przedni most w którym coś trzeszczy , jeżeli chodi o olej to proszę również o dane jaki olej do mostu mam wlać. Dziękuje Pozdrawiam
-
Przez Bocian6230
Posiada ktoś taki kombajn z silnikiem Deutza chłodzonym powietrzem? Jak się spisuje? Warty polecenia?
-

Rekomendowane odpowiedzi
new holland cs
New Holland i głębosz Unia Kret