DF Agrofarm 100-Opinie
-
Podobna zawartość
-
Przez Grzesiek11
Witam wszystkich.
Mam zamiar kupić agrofarma 85, czy ktoś może mi coś o nim napisać? Jak ze spalaniem, jaką ma moc (do czego porównywalną), ile miejsca w kabinie, jak widoczność?
Czekam na te i inne informacje, z góry dzięki wszystkim.
-
Przez papuszka23
Witam!!!!
Czy robiliście już pruby na swoich traktorach i z biodislem?
Jak wygląda spalanie i osiągi w porównaniu do ON?
Dzia za odpowiedzi!!!!!!11
-
Przez Zuro95
Witam. Posiadam Agrofarma 420 z rewersem mechanicznym, skrzynia 20x20 bez półbiegów, od dłuższego już czasu przy wciskaniu sprzęgła słychać głośne skrzypienie najprawdopodobniej łożyska oporowego/ślizgowego, sprzęgło stawia przy tym dość mocny opór, moje pytanie brzmi czy ktoś spotkał się już z takim problemem i czy ktokolwiek zna jego rozwiązanie, bo przy dłuższej pracy można sobie faktycznie nogę zerwać.
-
Przez jd6220
witam. mam problem z moim agrofarmem 420 z przebiegiem około 1000h chodzi o dymienie na niebiesko lub niebiesko czarno po rannym odpaleniu po nocy dymienie nastepuje podczas rozruchu i po max 5sek. ustaje później jak już przestoji caly dzień i zapale go poznym popołuniem to jjuz tego dymku nie ma a dzisiaj jak 2 razy grzałem swiece to puścił sadze oraz trochę czarnawo-niebieskawy dym jak już ruszyłem z miejsca i dalem trochę gazu to pojawił się ciemno niebieski dym ale tez na pare sekund czy to jest wina uszczelniaczy zaworowych? czy może nie cos z wtryskiwaczami lub turbina? bo potem już wszystko jest ok nie zauważyłem żeby olej znikal na bagietce
-

Rekomendowane odpowiedzi
Same Explorer 3/Deutz Fahr Agofarm 420 Proline
Spawex i Ursus