Sławek

Stół do rzepaku

Polecane posty

Wybrane dla Ciebie
Sadek    1031

Są inne boczne trójkąty przy hederach, miałem podobny problem. 

Trzeba pokombinować i dopasować.

"Cogito ergo sum"
Pozostaję: otwarty, elastyczny, ciekawy.

GG 8872878

siwymirek    2

kolego bagnety dochodzą do końca...co s mi się wydaje że jest różnica w sposobie montowania... zadzwoń do firmy wszystko powiedzą.

Wiadomość z agroFakt.pl

Polecam stół do bizona firmy Hago, wszystko spasowane elegancko, robią to na skomputeryzowanych maszynach więc jakość, jakość, I jeszcze raz jakość, żeby dziś wszyscy tak robili to było by sens naprawiać stare maszyny a tak to byle po kosztach, i potem części nie pasują, itd. Pozdrawiam wszystkich właścicieli Bizona. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez Kurwer21
      Cześć, pytanie z ciekawości, wie ktoś może czy do produkcji bizonów fabryka przykładała się? Słyszałem kiedyś, że bizony fabrycznie potrafiły wyjeżdżać z fabryki niedomalowane w niektórych miejscach, albo z zaciekami, a kiedyś spotkałem się z bizonem (podobno oryginalny), który miał krzywo ponaklejane naklejki. Co wiecie na ten temat?
    • Przez GIJEK
      Witam mam problem w moim bizonie mianowicie podczas koszenia żyta z pszenicą zbiera mi się łan na prawej stronie między motowidłą a ślimakiem i nie chce tego wciągnąć a jak już zaciągnie to mocno zamieli młocarnia. W załączniku przesyłam zdjęcie jak mam zamontowany rozdzielacz łanu i dodam, że posiadam tylko jeden

• Przez Kurwer21
      Witam, orientuje się ktoś czy można jeździć po ulicy w dwie osoby na kombajnie? konkretnie chodzi o bizona, i czy jest za to jakiś mandat?
    • Przez AroniowyLiść
      Witam
      Dzisiaj zacząłem szykować kombajn do żniw, okazało się że po zalewaniu wody do chłodnicy, woda ciurkiem leje się z silnika. Leje się z otworu zaznaczonego na zdjęciach. Woda na zimę była spuszczona, więc teoretycznie nie powinno nic zostać, by rozsadzić blok. Co może być przyczyną?

• Przez boguss88
      Witam jak w temacie może ktoś się wie od czego można dobrać elektrozawór hydrauliczny dokładnie od motowidel podnosi i opada ?
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj