Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

móglbyś dać namiary ?

będę wdzięczny ;)

Jeśli jesteś zainteresowany kupnem siatki ROLNET 2000m. Z ceny na pewno będzie Pan zadowolony.

Kontakt: 601-915-359 lub 74/856-18-52

Siatka Rolnet EXTEND 2000m - Defalin - PROMOCJA

Lepsze pokrycie beli, Zmniejszenie utraty cennego materiału żniwnego.

ROLNET to siatka o standardowym trójkątnym kształcie oczek posiadająca właściwości poszerzania się EXTEND. Właściwość EKSTEND pozwala na pokrycie powierzchni owijanego materiału żniwnego na całej jego szerokości od brzegu do brzegu, a nawet, jeżeli zezwala na to maszyna belująca, pokrycie krawędzi beli do około 2÷3 cm.

Właściwości siatki:

-zwiększenie o 5% powierzchni owijanego materiału,

-większy stopień ochrony materiału żniwnego,

-elastyczny i foremny kształt beli,

-zmniejszenie utraty cennego materiału żniwnego,

-pokrycie beli na całej szerokości od brzegu do brzegu.

Faktura Vat

Kontakt:

Paweł Matuszak

601-915-359

74/856-18-52

Opublikowano

Forumowicze,

Nie kupujcie Defalajnu, bo na pewno nie będziecie zadowoleni. Mi jescze został z tamtego roku, bele nie ciekawe, siatka się schodzi i rwie. Na kiszonkę kupiłem Marathon i jest super, ale troche drozszy. Piekne bele i bardzo wytrzymala siatka, polecam.

Chcą 290 za Defalajn, bo za taką jakość nikkt nie chce więcej zapłacić.

Opublikowano

Forumowicze,

Nie kupujcie Defalajnu, bo na pewno nie będziecie zadowoleni. Mi jescze został z tamtego roku, bele nie ciekawe, siatka się schodzi i rwie. Na kiszonkę kupiłem Marathon i jest super, ale troche drozszy. Piekne bele i bardzo wytrzymala siatka, polecam.

Chcą 290 za Defalajn, bo za taką jakość nikkt nie chce więcej zapłacić.

No właśnie, też tak myśle, lepiej dać troche wiencej kasy i mieć spokój.

Opublikowano

Posiadamy już tylko 10 palet siatki ROLNET extend w PROMOCYJNEJ cenie:

290 zł/szt. bruttoz transportem (przy całej palecie)

317 zł/szt. brutto(przy 1 szt.)

Rok produkcji: 2010

Kontakt:

601-915-359

74/856-18-52

Opublikowano

jaki dokłądnie macie model tej siatki ??

Pewnie nakupiliscie jak i inni w grudniu w super cenie a teraz nie ma klienta :) Wielu hurtowników klnie defalina w tym roku i schodzi z ceny ponizej 300zł przy jednej rolce bo nie moga sie tego pozbyc :)

Opublikowano

Przy wiązaniu na 2 sznurki uwzględniając koszt paliwa i czas, jest dużo taniej jak siatką.

W Defalinie można kupić sznurek TUR 2011. ciekawe co to takiego?

Opublikowano

jaki dokłądnie macie model tej siatki ??

Pewnie nakupiliscie jak i inni w grudniu w super cenie a teraz nie ma klienta :) Wielu hurtowników klnie defalina w tym roku i schodzi z ceny ponizej 300zł przy jednej rolce bo nie moga sie tego pozbyc :)

Witam, model siatki to: "ROLNET EXTEND 2000m / rok produkcji 2010"

Nie są to zapasy z tamtego roku. Siatka ROLNET bardzo dobrze się sprzedaje, nie mieliśmy na nią żadnej reklamacji. I oczywiście szanujemy opinie każdego.

Kontakt:

601-915-359

74/856-18-52

main.jpeg

main.jpeg

290 zł/szt. brutto z transportem (przy całej palecie)

Opublikowano

CENY DO NEGOCJACJI

według strony producenta taka siatka nie istnieje ;) Sa 4 rodzaje

ROLNET ,

ROLNET S,

ROLNET ASTRA,

ROLNET POWERFULL

Witam, Jest to siatka ROLNET z właściwościami EXTEND :D

290 zł/szt. brutto z transportem (przy całej palecie)

CENY DO NEGOCJACJI

Kontakt:

601-915-359

74/856-18-52

Opublikowano

W pobliskim sklepie mają tą sipme 2000m za 370zł. hmm drogo zważywszy na to, że za oryginał ( CoverNet 2000m ) w innym pobliskim sklepie chcą 330zł. A Ty ile dałeś za tą sipmę. Powinna być niezła. W zeszłym sezonie całe żniwa owijałem CoverNetem i było ok.

Opublikowano

Nom wiem, ale właśnie zastanawiam się jakie mają typy siatek w ofercie. Bo widziałem dopiero jedną tą zwykłą 2000m i zastanawiam się czy mają też siatki w technologi Bale+. Jd np. ma w ofercie tylko siatki Edge To Edge lub CoverEdge wykonane w technologi Bale+.

Opublikowano

dzwiniłem kiedys do tamy polska i oni mi powiedzieli ze siatka dla kazdej z firm sprzedajacych pod swoja marka róznia sie własciwosciami. Ze niby sipmy to nie to samo co JD ale nie chce mi sie w to wierzyc ;)

Opublikowano

Witam,

Poczytałem trochę o Strapmecie - to spółka Defalinu produkująca taśmy do kartonów.

Czyżby nie mogli sprzedać z powodu "super jakości", że na forum próbują? Niska cena to często bardzo daleko od jakości....

Opublikowano

Witam,

Poczytałem trochę o Strapmecie - to spółka Defalinu produkująca taśmy do kartonów.

Czyżby nie mogli sprzedać z powodu "super jakości", że na forum próbują? Niska cena to często bardzo daleko od jakości....

No i co z tego Strapmet, Defalin, aby siatka była dobra