Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
czyli 3796,64zł brutto.

znajomy zapłacił więcej jakieś 3 klata temu. Czyżby przepłacił??.... czy cena spadła??....

nie nie przepłacił tak chodzą w moich stronach

post-13355-1234468127_thumb.jpg

Edytowane przez andrzej2110
piszemy w górnym oknie.
Opublikowano

Witam ja kupiłem uzywaną przewracarkę clasa was 540 test przy sianokosach zdała na 5 w porównaniu do nowej taśmówki polskiej to dobra maszyna teraz myślę nad zgrabiarką pozdrawiam

Opublikowano

W tamtym roku jak kupowałem Kuhn GA 4121 to dałem 20 tys brutto a po nowym roku miały pójść w górę 30% więc wyniesie pewnie ok 26 tys. Dodam że moja jest bez tandemu.

Co do działania, to zbyt wiele nie moge powiedzieć bo za mało nią jeszcze robiłem i nic nie zdążyłoby się popsuć, ale trzeba przyznac, że jej wydajność jest dużo większa od zgrabiarki 7-mio gwiazdowej. ;)

Opublikowano

w ubiegłym roku za zgrabiarkę karuzelową deutz fahr Ks 2.60 dałem 10500 zł - powiem tylko ze w pracy sprzęcik super, a niedawno kupiłem roztrząsacz krone KW 6.40/6 za 7 tys. i czekam na pierwszą trawe z wyprobowaniem jej, obie oczywiscie byly uzywane

Opublikowano
zgrabiarka ktora kupilem ,pottinger eurotop 380n na tandemie i z piatym kolem kopiujacym 18500 zl w adleragro w bialymstoku, w innych miejscach czesto drozej,np w siedlcach zycza sobie juz 21000.claas liner 390 u korbanka po dobrym wytargowaniu mozna osiagnac za 19000 zl

Mówisz o Dąbrowskiej?

Opublikowano

Mam pytanie może ktoś wie coś więcej na temat zgrabiarki KHUN GA 4521 rok produkcji 2007, no i trzeba przyznać że stan BDB. Mogę coś takiego kupić ale nie bardzo znam opinie na temat tego sprzętu, i nie wiem ile mogę za to zapłacić.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

przetrząsacz potinger 61 N z dodatkowym kołem kopiującym i amortyzatorami 28 brutto

zgrabiarka potinger 421 A z dodatkowym kołem kapiującym na tandemie zaczepiana tj z hydraulicznie unoszona karuzelą 27 brutto.

Serdecznie proszę o ustosunkowanie się do powyższych cen; tj. ocena w skali. 1 jesteś dupkiem diler cię okrada, 2 cena normalna jak dla każdego , 3 okazja cenowa bierz i nie zastanawiaj się ; tudzież możecie mnie opieprzyć.

Z góry dziękuję Sokol

Opublikowano

Witam.Panowie a może ktoś zna coś takiego jak przetrząsaczo-zgrabiarkę karuzelową Z 275 z Meska.Ponoć świetnie przewraca ale kiepsko grabi.Czy to prawda?

Gość Profil usunięty
Opublikowano

sprzedam Ci ją za 4,5 tys zł stan bdb przewraca i rozbija super zgrabianie marnie idzie

Opublikowano

Przetrząsacz pokosów KRONE - KW 4.62/4 - 4.600 EURO NETTO

Przetrząsacz pokosów KRONE - KW 5.52/4x7 - 5.600 EURO NETTO

Zgrabiarka pokosów KRONE - Swadro 38 - 4.400 EURO NETTO

Zgrabiarka pokosów KRONE - Swadro 42 - 5.700 EURO NETTO

POETTINGER jest sporo droższy ale również dobry jak KRONE.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

niedawno kupiłem przetrząsacz POETTINGER 6,2m na 6 wirnikach z dodatkowym kołem kopiującym, wałkiem szerokokątnym i amortyzatorami stabilizującymi za 23 netto, zgrabiarka zaczepiana 4,2 m z wynoszeniem hydraulicznym karuzeli, amortyzatory, koło kopiujące wałek szerokokątny 22 netto.

Opublikowano

SOKOL zaskoczyłeś mnie. Wiem, że byli drożsi niż KRONE. Muszę popytać się kolegi, który handluje POETTINGEREM. Chyba, że zrobili jakąś nową promocję.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

dostałem ponoć 33% upustu od ceny cennikowej zamawiałem i płaciłem jak euro było po 4,2. Tyle że ja nie pytałem o cenę ( ile by kosztowało to i to?). Stwierdziłem że chcę konkretnie ten model z tym wyposażeniem i mogę tyle za niego zapłacić myśleli dwa dni zgodzili się pod jednym warunkiem że zapłacę wszystko na przedpłatę( muszę przyznać że nie płakali ,że za darmo oddają), tym samym transportem wieźli taki sam model przetrząsacza ( tyle że w standardzie bez kółka kopiującego amortyzatorów i ze zwykłym wałkiem) dla kolesia z innej wioski w tej samej cenie. Wtedy fabryka dała jakieś tam dodatkowe rabaty posezonowe na maszyny zielonkowe( jesteśmy nadal posezonie). Zważając na obecny kurs euro i czas posezonowy myślę że moje ceny są jeszcze do utargowania. Mam dziwne przeczucie co do Twojej osoby.

Co do cen za ok 670 kg żelaza- pozostawię bez komentarza. ;[

Opublikowano

Dzięki za wyczerpująca odpowiedź. Wiem, że zawsze POETTINGER był droższy niż KRONE. Skoro jednak się zmieniło to sam, musze uderzyć do dealera. Na wstępie mówiłem, że cenię sobie jednakowo te dwie marki. Nawet więcej plusów dla POETTINGER przede wszystkim już przy maszynach o dużych szerokościach roboczych, jednak zawsze mnie ta cena odstraszała.

Opublikowano

ile kosztuje zgrabiarka samaszu Z-300 oraz zgrabiarka famarolu(Unii) (nie pamiętam symbolu ale coś około 3 metrów ma)?

ps.ile kosztuje także zgrabiarka pronaru ZKP300 lub ZKP350?