-
Podobna zawartość
-
Przez danielhaker
Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
Kontynuacja tematu:
-
Przez Matgg
Witam. Zamierzam kupić zgrabiarke dwukaruzelową z centralnym odkładaniem wałka. Pod uwagę wchodzą marki kverneland, fella, pronar i samasz.
Jaka przekładnia jest lepsza olejowa czy bez olejowa.
Jak z dostępnością części.
Dodam że kawałki mam kliniaste od 1ha do maksymalnie 4ha, głównie łąki torfowe
-
Przez PiotreQq
Witam. Sprzedaję bizona normala z056 z 1981roku. Chciałbym się zorientować jak cenowo taki egzemplarz może stać. Dodam, że został sprowadzony w 1986roku i obrabiał od tamtego czasu co roku po 20ha. Był na bieżąco naprawiany i działa bez zarzutów. Niżej podsyłam link dla zainteresowanych.
https://m.olx.pl/878735327/?bs=olx_pro_listing
-
Przez rolnikursus
Zakładam nowy temat o cenach przyczep rolniczych bo chciałem zobaczyć ile kosztuje nowa Pronarka a tu nie ma takiego tematu jest dotyczący Uni, Metal Techu ale pozostałych marek nie ma.
Wiec tak przyczepa Pronar T635/2 6ton z wyposażeniem plandeka, koło zapasowe, podest jest do sprzedania za 33 tyś brutto, moim zdaniem to bardzo tanio
sorki za błąd w tytule ale dopiero teraz zobaczyłem i nie wiem jak to zmienić
-
Przez Krzyszt0f
Ostatnio was sie pytałem o rotor w 1901 a gadałem że znajomym co ma claasa variant 260 i powiedziała że w pieniądzach do 40 tys to claas jest najlepszym rozwiązaniem, co sądzicie? W internecie widzę czasami duzo usterek w variant 260 a niby w viconie sie nie pojawiają i teraz nie wiem dylemat mam czy vicon czy claas ale też słyszałem że 100 konny ciągnik to za mało do claas Variant 260 z samym rotorem i siatką a vicony mają mniejsze zapotrzebowanie, co doradzacie? jestem bardzo zielony w tym temacie
i druga sprawa doradzał mi claasa bo ma siatkę z przodu na widoku a vicon z tylu i nie widać czy podaje czy coś się nie dzieje z nią i nie jest to dobre rozwiązanie mieć siatkę z tylu? Co sądzicie?
-