Skocz do zawartości

szynka+ łopatka



Nie ma jak to samemu się coś zrobi, 😋😋😋18 słoików zrobione. Teraz czas zrobić pasztet w słoikach
  • Like 1
  • Thanks 1



Rekomendowane komentarze

Wystarczy sobie policzyć ile się bierze za żywego byka 600 kg ile teraz kosztuje załóżmy 7zł/kg

A ile by się wzięło za mięso z kością (dzieląc na rosołowe i pieczeniowe z tym, że pieczeń na wadze 0,75 kg miesa+0,25 kg kości. Tak sprzedawano w mojej okolicy zawsze) z niego było by 300 kg np x 25 zł/kg 

____________________

Pozdrowienia :)

 


Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v