Skocz do zawartości



Rekomendowane komentarze

14 godzin temu, mszk8 napisał:

 

 

 

Dokładnie najważniejsze pytanie donośnie całej tej produkcji... Jak ten boczek zrobiliście, dlaczego w papier? To był papier do pieczenia, czy jakiś inny szary ile czasu i w jakiej temperaturze, wcześniej był peklowany???? Pozdrowienia z Podlasia, powodzenia w działaniu!

A więc boczek jest zawijany w zwykły szary papier po to żeby był czysty i nie osmalony. Od kiedy pamiętam zawsze było tak robione. Co do czasu i temperatury to wszystko jest robione na oko. Boczek przed wędzeniem leży 3 dni w solance. Pozdrawiam :) 

14 godzin temu, wisera napisał:

Program bardzo fajny :)

Znasz w realu kogoś kto tu występował, oprócz swojej rodziny? :)

Osobiście znam tylko Gienia 

13 godzin temu, FINN napisał:

@michalk5340, A powiedz nam jak to z tym rzepakiem do siewu było??? ;) bo co jak co ale tego nie potrafiłem zrozumieć, jak można dzwonić po świecie prosząc o termin, jak ma się znajomą hurtownie u której się zaopatruje od lat?? bo mi to zaleciało ustawką pod publikę ;)

Muszę przyznać, że lubiłem Twój epizod w "Rolnikach" jak najbardziej byliście dla mnie Wiarygodni, ale z tym rzepakiem to przegięli reżyserzy .... Nh braliście nowego czy używkę?? no i jaki silnik w Audi ;)

Co jak co , ale sam bym wziął udział w wersji Rolników z Warmii i Mazur .... było by komu w końcu ponagrywać Finnki w akcji ;)

Ode mnie macie dużego Plusa :)

No ten telefon miał dodać dramaturgii, Ale rzeczywiście był brany na termin bo było bardzo krucho z kasą. NH został kupiony używany z firmy leasingowej. Silnik w Audi to wolnossące 2l w benzynie. Pozdrawiam 

  • Like 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...
v