Skocz do zawartości

Jaką szeczkarnie samojezdną wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Cześć Mój kolega chce kupić szeczkarnie samojezdną i niewie jaką wybrać ma na oku Claas Jaguar 690sl i New Holland 1905 a wy jaką

z tych szeczkarni byście koledze Polecili i dlaczego.

Proszę Pomóżcie Koledze!

Opublikowano

Może coś pokroju Jaguara 820? 98 rok, z tego co patrzyłem jakiś czas temu cena z kemperem to bodajże 120tys-140tys. U mnie we wsi jest firma i w okolicy też parę osób kosi to wszyscy Jaguarami :) sam miałem okazje przejechać się 820 niestety tylko jako pasażer Ale operator sobie ją chwali z tym że hektarów już nasiekła sporo ... :)

Opublikowano

o nowy temat kolega założył tylko troche z kwoty zakupu zszedł

A czy pan tu widzi z góry żeby była jakaś kwota czy pan jest ślepy?

Nowa za 1 300 000 już odpada.. Teraz stary Jaguar :D

A Czy to ja pisałem ten temat NIECH PAN SIĘ ZASTANOWI CO PAN PISZE.
Opublikowano

Kolego, zakładając kolejny temat zapamietaj- ta maszyna nazywa się sieczkarnia, nie szeczkarnia. I nie udawaj że nie wiesz o co chodzi z komentarzami powyżej, bo to głupie i dziecinne zachowanie z Twojej strony

Opublikowano

Kolego, zakładając kolejny temat zapamietaj- ta maszyna nazywa się sieczkarnia, nie szeczkarnia. I nie udawaj że nie wiesz o co chodzi z komentarzami powyżej, bo to głupie i dziecinne zachowanie z Twojej strony

No i się pomyliłem bo żem za szybko pisał zamiast sieczkarnia to szeczkarnia
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez 99881
      Proszę o pomoc mianowicie chcę zakupić szeczkarnie samojezdną jaką z tych firm mi polecicie New holland,Fendt,Krone,John Deere.Proszę o wasze opinie o tych szeczkarniach.Szeczkarnia ma być nowa cena do wydania to 1,300,000zł.
    • Przez Mateuxc
      Proszę o pomoc! Chcę kupić Kempera 4500 do szeczkarni Claas Jaguar 690sl o mocy 320Km.

Czy ta przystawka będzie pasować?
      Czy ta szeczkarnia poradzi sobie z nią?
      Proszę Pomóżcie!!!
  • Dodaj nową pozycję...
v