docieranie silnika
-
Podobna zawartość
-
Przez lukasz3564
Witam ma problem z podnośnikiem przy renault 9034 z 93r problem polega na tym że podczas podnoszenia do góry podnośnik podnosi i zaraz opada i znowu podnosi ma drgania.Spotkał się ktoś kiedyś z tym.Jak to naprawić.Proszę o pomoc.
-
Przez Michał8201
Witam ,jak wyżej napisane renault 550 rx problem polega na tym że przy zmianie polbiegu z 1 na 2 nie ma reakcji z 2 na 3 jest odczuwalne szarpnięcie i z 3 na 4 znowu brak reakcji, czy ktoś może coś pomóc bo podobno może mieć tylko 2 półbiegi. -
Przez tomek2201
Witam. Czasami pojawia się problem z polbiegami. Wczoraj jak zaczynałem pracować ciągnikiem polbiegi działały a później przestały. Sprawdzałem opór na cewkach i wtyczki i wszystko wydaje się w porządku a polbiegi nie mogłem zmienić. Po odpaleniu na wyświetlaczu przeskakują od 4 do 1 i tak zostaje i nie mogłem zmienić. Dziś rano wsiadłem do traktora i wszystko działa. Czasem się tak dzieje a czasem od początku nie ma a później znów są. Gdzie szukać problemu? Dlaczego się tak zacinają? -
Przez Łukasz6666
Witam mam pytanie. Posiadam Renault 90.34 tx mam problem z podnoszeniem. Pojawiły się takie dolegliwości jak: po podniesieniu podnośnik cały czas podskakuję i dobija do góry, bardzo wolno podnosi, po zgaszeniu traktora a ostatnio nawet przy zapalonym w ogóle nie chcę trzymać maszyny w górze. Olej jest świeży, filtry nowe. Proszę o podpowiedź. Czy bardziej to podnośnik czy pompa. Z góry dziękuję za pomoc.
-
Przez lukaszsmar
Ares 610 1997 rok skrzynią z 4 połówkami. Na 3 i 4 półbiegu wszystko działa super, problemy zaczynają się prz zejściu z 3 na 2 i 2 na 1. Tzn czasem jest opóźniona reakcja na przycisk w dół, czasem zamiast zbić w dół to podbija na 4. Jak się uda w nic np 2 to potrafi sam zmienić góra dół i wrócić na zadaną pozycję. Gdzie szukać przyczyny? Sterownik skrzyni? Jakiś czujnik? Dodam że bez różnicy czy olej ciepły czy zimny. Podczas mrozów poniżej -7 problem znikał
-

Rekomendowane odpowiedzi
C 360 3p koło rozłączne sprezarki
Ursus C360 (7201)