-
Podobna zawartość
-
Przez seat1Leon
Czy ktoś spotkał się z takim przypadkiem że ciężko kręci się kierownica w Zetor Proxima 90 z 2013 roku około 600mth podłączyłem zegar bezpośrednio pod pompę i jak zapale traktor to wskazówka od 0 bije aż w koło ponad 260 ATM a po chwili wraca na 70
-
Przez Dastan
Założyłem hydrauliczne wspomaganie do c-330 z tym, że na orbitrolu 80 bo taki miałem. Co za tym idzie dość sporo trzeba teraz kręcić, a sprawy nie ułatwia wielka kierownica na dodatek krzywa u mnie. MOżna od czegoś założyć mniejszą ?
Gdyby jednak nic się nie znalazło to do starego typu czyli zamiast niskiej można załozyc wysoką ?
-
Przez mateusz9108
Witam. jakis czas temu zamontowalem do ruska wspomaganie wlasnej konstrukcji. Pompe użylem od astry f 1,7 isuzu, orbitrol setka, oraz silownik o srednicy tloka 40mm i skoku 180. Odd samego poczatku mialem problem z skrecaniem, a mianowicie gdy chce szybciej obrocic kierownica napotyka ona opor, tak jakby pompa byla za malo wydajna, czy ktos moze mi polecic jaka moglbym zamontowac zamiast tej od astry?
-
Przez pi0mak
Witam. Mam pytanie do osób które mają wspomaganie w ursus c 330. Planujemy założyć wspomaganie i nie wiem na co się zdecydować. Pomożecie.
-