Sprawdź 255 slabnie po niewielkim obciazeniu schodzi z obrotow jaki jest tego powod na AgroTesty.pl
Massey Ferguson 255 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez masseyferguson255255
Witam. Mam problem dziś podczas wyjazdu w czasie jazdy (10metrów) wyskoczył dźwignia sterowania reduktorem i wskoczył tak jakby luz, choć bieg był włączony, teraz w ogóle nie reaguje na biegi na każdym biegu jak na luzie i na biegach szosowych i na terenowych, proszę o pomoc co jest grane. z góry wielkie dzięki.
-
Przez Krystian92
Witam mam problem z moim mf 255 zapala chodzi kilka sekund i gaśnie. Gdy odkręcę śrubę od odpowietrzania chodzi normalnie gdy zakręcę to zgaśnie po kilku sekundach
-
Przez Mc3
Witam, mam zapytanie do tych co naprawili luzy w układzie kierowniczym. Mf255. Co dokładnie trzeba wymieniać? Nie ukrywam że chcialbym kupić cała kolumnę kierownicza koszt 1350zl ponieważ słyszałem że wymiany pojedynczych części w kolumnie nic nie dają iz musi byc to fabrycznie spasowane do siebie. Tylko Jeżeli wymienię cała kolumnę, to co Jeszcze pozostaje do Spr lub wymiany przy przedniej osi?
Proszę podzielić się informacjami na ten temat jak już ktoś to przerabial.
-
Przez Morion
Tak jak w tytule ciągnik stracił moc. Pod niewielkim obciążeniem silnik się dusi a po dodaniu gazu idzie chmura czarnego dymu. Do tego dziwnie pracuje, a dodatkowo słychać jakieś stukanie. Do tej pory zostały wymienione: filtr oleju, pompka paliwa i wtryski. Niestety nic nie pomogło. Ma ktoś jakieś podejrzenia co to może być? Uszczelka pod głowicą?
-
Przez Konrad1245
Witam mam taki problem gdyż ciagnik jest niby na luzie ale gdy puszczam sprzęgło nadal jedzie dodam ze nie mogę wbić zadnego innego biega chyba się zakleszczyły biegi jeśli tak to jak do tego się zabrać żeby je odkleszczyc pomocy
-

Rekomendowane odpowiedzi
Średnica wału jezdnego Claas Mercator 75 i inne pewno też
Ursus c355 , Sanok d35