Naprawa układu kierowniczego MF 255
Przez
Mc3, w Massey Ferguson Seria 2XX-3XX-5XX-6XX
-
Podobna zawartość
-
Przez Darek43
Witam mam problem z ciśnieniem oleju po remoncie zapala się kontrolka od oleju A przed nie paliła się czy to może być wina pompy olejowej.
-
Przez sznajdik
Czy po wymianie pompy mogą się zapowietrzyć hamulce?
Czy odpowietrzając hamulce muszę odpowietrzyć też zawór hamulców do przyczep?
Jak tak jaka jest kolejność czynności czy najpierw zawór później koła? i które pierwsze które drugie?
-
Przez rolnikgospodarny95
Witam Wszystkich mam pytanie mój massey ferguson 255 posiada w skrzyni olej agrol i posiadam ciagniki rolnicze które mają zalany olej w skrzyniach hipol i pytanie kieruję do was czy mogę zmienić olej z agrol na hipol w moim fergusonie 255 bo przy przyczepach nie mogę go używać innego traktora jak tamte co są na hipolu bo agrol jak podłączę mf 255 pod przyczepę który ma agrol a tamte mają hipol to nie mogę chyba mieszać tych olejów i nie mam możliwosći podłaczenia mf 255 pod przyczepy pytanie do was
1,Czy mogę mieszać hipol z agrolem ?
2, czy mogę zmienić olej z agrol na hipol ?
-
Przez michu06
Witam,
Demontowal ktos pedal gazu w mf255 pekla mi sprezynka i pedal nie odbija. Z gory dziękuję za pomoc.
-
Przez Krystian92
Witam mam problem z moim mf 255 zapala chodzi kilka sekund i gaśnie. Gdy odkręcę śrubę od odpowietrzania chodzi normalnie gdy zakręcę to zgaśnie po kilku sekundach
-