Wóz paszowy
-
Podobna zawartość
-
Przez Rogeryk
Odkryłem dzisiaj w naszym paszowozie z Pronaru, że na przekładni pod naklejką firmy włoskiej jest druga plakietka metalowa a na niej napis.... zgadnijcie jaki
-
Przez Gość pawlok
Witam , czy mając w wozie paszowym przekładnie dwubiegową to można mieszać wóz na szybkim przełożeniu , bo słyszałem że to tylko służy do wyrzucenia resztek , jeśli coś zostanie przy rozdawaniu i że nie można, czy to prawda???
-
Przez Gość
Witam Wszystkich
Mam Pytanie. Mam zamiar kupić wóz paszowy i nie wiem jaki. Mam do wyboru Italmix duplex 10m3 (2 ślimaki) oraz RMH mixell 10 m3 na jeden ślimak ?
Który znich jest lepszy czy 2 ślimaki czy 1 jeden ?
czy Lepszy jest z firmy RMH czy Italmix
Dodam tylko że Italmix ma wym. wys 2,30 szer. 2,15
a RMH wys 2,45 a szer u dołu 2,25 u góry 2,40-45.
obora o wymiarach wys 2,50 a szer stołu paszowego 2,50-260 tzn nie licząc żłobu.
Bardzo bym prosił o opinie
-
Przez kamil5421
Sprzedam paszowóz Trioliet 12m3 . Opis w Linku https://www.olx.pl/oferta/paszowoz-trioliet-12m3-2-1200-nie-straumann-pekon-10m3-CID757-IDsQrjj.html
-
Przez kamil5421
Witam. Posiadam do sprzedania beczkowoz Eckart 7000l duże balonowe koła , górny zaczep , wałek w komplecie , - Cena 17 000
Sprzedam również Paszowóz Trioliet 2-1200 , 2 slimaki 12m3 , stan dobry , ślimaki zregenerowane,waga sprawna , wałek w komplecie , wysokość 2,5m Cena 26 000
Więcej informacji proszę pisać
-

Rekomendowane odpowiedzi
Podajnik ślimakowy/paszowy elastyczny
wóz paszowy Alimamix 8m³