Sprzedam części do Amazone, Bogballe, Claas, Kongskilde, Nordsten i inne.
-
Podobna zawartość
-
Przez andrz17xd
Witam wszystkich tutaj na forum. Piszę tutaj bo chciałbym się was poradzić w pewnej sprawie, a szczególnie chodzi mi o użytkowników którzy posiadają kombajn claas dominator 85. Chciałbym się dowiedzieć od czego służy lampka zaznaczona w kółeczko na zdjęciu. Domyślam się, że służy ona do retromatu, ale chciałbym się dowiedzieć co dokładnie ona sygnalizuje?
-
Przez calverdu
Posiadam Claas Ares 657 z 2007 roku, od nowości u mnie (2600mtg) . Natomiast w ostatnich dniach dzieje się coś dziwnego, w trakcie oprysku rozłącza mi wałek i całkowicie jazdę, deska zaczyna swiecić, pikać. Zgaszenie na minute załatwia sprawę i moge jechać dalej. Druga kwestia jest taka, że jadę w transporcie i rozłącza skrzynie na 2-3 sekundy po czym znowu zaczyna "ciągnąć". Występuje to czasami, lecz coś mi się wydaje że coraz czesciej i trzeba coś z tym zrobić, tylko pytanie co ?
-
Przez SamaPrawda
Witam, stoję przed zakupem nowego siewnika, jako że ceny w tym roku mocno zaszalały i wszystko podrożało zakup maszyn to nie taka prosta sprawa. Pod uwagę jak narazie biorę Agro Masza, kongskilde, unie i pom Brodnica, co do dwóch ostatnich nie mam jakoś przekonania. wszystkie siewniki miały by być o szerokości 3m i redlicy dwutalerzowej. Są tu właściciele takich słowników i chcieli by się podzielić opinią? -
Przez sylwek23111
Witam, rozglądam się za klepiskiem do kukurydzy do dominatora 98s. Jakie polecacie? Spotkał się ktoś z "wysokowydajnymi klepiskami samoczyszczącymi do kukurydzy" z firmy osko-plast? Chodzi o takie wykonane z grubego pręta fi 16?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Claas dominator 118 sl maxi
Claas + Record