Case Mx 150 prędkość jazdy
-
Podobna zawartość
-
Przez Morra121999
Witam mam problem z nawiewem w moim case 856xl jest taki problem że nie działa w ogóle próbowałem uruchomić w ten sposób że przewód z zasilaniem na każdy potencjalny bieg i działa mi jakby na drugim i trzecim biegu a jak wezmę próbówką na pierwszy potencjalny bieg to po włączeniu zapłonu cały czas jest prąd dodam że użytkownikiem tego ciągnika jestem dosyć krótki czas i od zakupu już nie działał nawiew
-
Przez roxor
Witam panowie mam do was taka prośbę chce kupić case mx 135 to mój pierwszy case i nie wiem na co trzeba zwrócić uwagę w tym ciągniku jeżeli ktoś wie coś na temat tego ciągnika to proszę o wasze rady dzięki i pzdr.
-
Przez pradzik28
Witam, mam blad na ehr pali sie na zmianę Y i H i pali sie guzik a nie mryga jak zawsze, nie działa podnosnik zero reakcji, co może być przyczyną? Bezpiecznik cały. Case mx 150
-
Przez bedi20003
Wyświetlacz case mx 170 2000rok.
W trakcie jazdy prędkość skacze z i wyświetla różne prędkości np 90 km/h ciągle się zmienia i skacze bez opętania co mose być przyczyną? Słyszałem że częste są problemy z wyświetlaczem pytanie czy coś nie łączy czy to coś grubszego. Pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Problem z nawiewem case 856xl
Case farmall 100a + kverneland