Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 31.08.2019 o 13:12, marcinxxxx napisał:

Cześć. Szukam szukam kandydatki na żonę, nie żeby tam dla kolegi, tylko... powiem wprost dla siebie.Proponowałem tu wszystkim dziewczynom małżeństwo na pw, jednak zawsze dostawałem kosza (mogę nawet pokazać skany z nieudanego podrywu).Postanowiłem więc zmienić taktykę i zwrócić się do Panów, może ma któryś córkę na wydaniu, a najlepiej dwie, żeby był jakiś wybór.Nie będę już opisywał jakie warunki ma spełniać przyszła żona, bo one nie są jakieś wygórowane, w zasadzie każda została nimi przez naturę obdarzona. Chodzi mi raczej jaki powinien być przyszły teściu, bo to z nim głównie będę spędzał czas, gdy będzie pomagał w gospodarstwie, które wcześniej mi przepisze .Otóż musi dobijać do pięćdziesiątki, żeby jego córka pasowała wiekowo do mnie. Musi mieć co najmniej 50 swoich ha (reszta może być dzierżawiona), koniecznie zajmować się hodowlą bydła i przede wszystkim posiadać duży park maszynowy, bo bardzo nie lubię pracować rękami.No i mieć nieźle "gadane" żebym się przy nim nie nudził i gdy trzeba przywrócił do pionu.Dobrze żeby też nie był zbyt wierzący np. nie chodził do kościoła, bo proboszcz śpi z cudzą żoną , a nie ze swoją, bo nie mam możliwości wzięcia ślubu kościelnego. Jest taki ?

ja sie zglaszam-wiekszosc warunkow spelniam- oczywiscie nie wszystkie,bo w zyciu idealow nie ma.

znajac zycie to koledzy juz niedlugo znowu na dluzszy urlop sie udadza😛

Opublikowano

Kiedyś to były czasy, były wielbicielki i pokłócić się było z kim.   :P   

Opublikowano (edytowane)

wszystko jeszcze przed nami :D...bo życie zaczyna się po pięćdziesiątce ....;) 

patrz ten wyżej pisał o mnie ....:D

Edytowane przez Gość
Opublikowano

to do kogo będziesz wzdychał i wspominał :D 

wymagania wysokie a oferta żadna ....ot kandydat na parobka 

:P

Opublikowano
7 minut temu, Pigmei napisał:

Witajcie, jak już przebudzenie w temacie to może i ja dołączę, choć banicja mnie nie dopadła :) jak na razie ;)

Witam    :P

Opublikowano (edytowane)

No nieee :P  sugerujesz że kogoś kiedyś przeprosili?O.oxD  Bo wieńce rozdawali , ale nie dożynkowe  ;)

Bez was były takie nudy, że modkowie  najwyraźniej poszli sobie gdzieś na zieloną łączkę i chyba już nie wrócą

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano

widzę że kopa dostałeś od swojej ''osy'' i się zaczęło ....stres chłopie robi swoje i się staraj  tyle nie trzepać ....:D

Opublikowano
9 godzin temu, marcinxxxx napisał:

Co @Sean znowu będziesz nas raczył bajkami o lisie i koźle oraz bombowcach i messerschmittach jak cię któraś oleje ?... hehe

Ciebie już widać wszystkie olały, albo olali ciepłym moczem    :P  mnie nikt nie olał, bo nikogo nie szukałem i nie szukam.

Opublikowano
6 godzin temu, marcinxxxx napisał:

Dziadek, twoją historię na forum mam w małym palcu. Jesteś żałosny i tyle.

Poudawaj  że coś wiesz i że byłeś w temacie, bo tylko tyle potrafisz pajacu jeden ...nic nie wiesz i jesteś nikim i nikogo tu nie znasz a się slinisz jak głupi 🤣

Opublikowano
4 godziny temu, ogarek napisał:

Poudawaj  że coś wiesz i że byłeś w temacie, bo tylko tyle potrafisz pajacu jeden ...nic nie wiesz i jesteś nikim i nikogo tu nie znasz a się slinisz jak głupi 🤣

Powiem Ci Ogarku że różni tu byli, ale takiego pajaca jak ten marcepan to nie kojarzę.    :P    :D

Opublikowano

Niedawno twierdził że ja to Bruce.... 😂Tak więc tyle warte jego "małe paluszki" 

To taki mały biedny lorawiok z Orawy co szuka lansu na forum sam już nie wiem w którym wcieleniu.... 🤣