-
Podobna zawartość
-
Przez KAROL0905
Zastanawiam się nad zakupem beczki ok 5-6 tyś l i nie wiem którą firmę wybrać?????????? Ceny są podobne i nie wiem co robić poradźcie i piszcie posty!?!?!?!
Połączone (Joskin vs Meprozet)
-
Przez Damianosek
Witam.Od dłuższego czasu zastanawaiam się nad kupnem rozsiewacza myśle nad tym "lejem" jak myslicie opłaca się go brać są w miare tanie,dodam że mam tylko 25 ha do obsiania nawozem więc roboty duzo nie ma.A moze cos innego kupić ??Na sprzęt chce przezanczyć nie więcej niz 1000 zł.Tu daje link tego rozsiewacza
http://www.allegro.pl/item784867577_rozsiewacz_lej_nowy_typ_gwarancja_dobra_cena.html
-
Przez Gość
Witam od niedawna jestem właścicielem kombajnu MF 36 RS niestety ten sprzet bedzie uzywał moj tata który nie za bardzo zna angielski.
Jako iż Korbanek ani zaden serwis w Polsce nie posiada polskiego jezyka postanowiłem sam przetłumaczyć DATAVISION.
Sprawy elektroniki oraz jak zczytać zawartośc komputera w kombajnie jest już dawno rozwiązana i aktualnie tłumacze komunikaty jednak niestety jest to język doś profesjonalny i tu prosze o pomoc.
Poszukuje kogoś z nowym mf 38 - 40 co posiadają polski jezyk (lub chcieli by mieć wgrany taki język) abym mógł dojechać i odczytać komunikaty, albo kogoś kto pomoże mi tłumaczyc ręcznie komunikaty z angielskiego na polski.
W niedługim czasie będe mógł zaoferowac wgrywanie polskiego jezyka do tych kombajnów.
W razie pytań prosze o numery tel to zadzwonie zeby dogadać szczególy. Lub pisać na maila Fridem@o2.pl lub 668156067
-
Przez Pepik190
Witam.
Jaki kombajn według was byłby dobry do zbioru ziemniaków cebuli marchewki pietruszki.
Pozdrawiam
-
Przez asior14
Witam setdecznie przed dziś wieczorem oglądałem program w tv i tam była debata o polskim rolnictwie. Ale nie tylko ta debata ale wypowiedzi ludzi z miasta o protestujacych rolnikach obudziły moje negatywne postrzeganie tego wszystkie. Czy wam też się wydaje że nas rolników ludzie z miasta uważaja za ludzi nie dokształconych i z innej grupy społecznej ? Ich zdaniem mamy tak dobrze na wsi. Unia daje nam doplaty i wogóle. Ale prawda jest taka ze nas czysty dochód jest o połowe niższy niż najniższa krajowa pęsja. Wyraźcie swoją opinie na temat jak nas rolników postrzegają inni.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Pompa oleju w Rolland vertical 2.12
Ursus C-360 i Czarna Białostocka