Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zamiar kupić ciągnik biorę pod uwagę Massey Ferguson 7714 essential lub John Deere 6155m oba są podobnej cenie na masseya bym miał 5 lat gwarancji i jej bez dpf

Chce poznać wasze opinie na ten temat który jest lepszy

Dodam że jestem z lubelskiego i cena wynosi koło 320 tys

kolego daruj sobie tą gwarancję. Tak na prawdę to masz 1 rok gwarancji na cały ciągnik w MF a 5 lat praktycznie chyba tylko na blok skrzyni bo tak naprawdę nic innego ona nie obejmuje. W Jd jest też na rok na cały ciągnik a na silnik masz 2 lata gwarancji

Opublikowano

Panowie szukam nowego Ciagnika do sadu Bedzie robił może 100 Mth w roku Głównie bedzie ciagał Opryskiwacz i mulczer .Mysle o mocy 60-80 km na spokojnie da rade .Jakie byscie polecili Ciągniki ? 

Opublikowano

JD 6110m - 250tys netto

6115mc 235 netto

ceny w podstawie bez negocjacji pytałem tylko zeby sie dowiedziec mniej wiecej ile to jest warte

Ceny z amrol drobin?
Opublikowano

Deutz Fahr 5115.4 G zakupiony w grudniu 2016r cena-220tys. W cene wliczone tur z agromaszu + osprzet(łyżka ,krokodyl ,chwytak). Klima ,radio ,kogut itp takze w tej cenie. Skrzynia 4biegowa 1półbieg pod obciążeniem ,rewers elektrohydrauliczny ,funkcja S&G. I to chyba tyle z ważniejszych informacji o nim. Jak myślicie cena dobra?

Opublikowano

Gdzie taka dobra cena ? Mi za 410 praktycznie podstawa tylko amortyzacja osi   bez Cis ,tuz amortyzacji kabiny, 2 pary wyjść , QUADRISHIFT  chcieli 230 netto

Opublikowano

zna ktoś cenę deutz fahr 5090.4 g ?

Cena z przednim tuzem i obciążnikami na tył netto to ok 135 tys Lubelska Savona, ciągnik czysty standard bez klimy i nawet bez szyberdachu :) 

Opublikowano (edytowane)

Claas Arion 430 CIS za 248 tys netto.

Z opcji to amortyzacja osi i kabiny, 3 pary wyjsć, TUZ, hexashift

Co myślicie o tej cenie, duzo jeszcze z tego do urwania ?

u mnie Claas Arion 430 za 235 tys netto

hydraulika 100l/min, guadrishift, 2 pary wyjść hydrauliki, wom 540/540e, sztywna oś, - wszystko standard

z opcji klimatyzacja fotel instruktora, tuz,

Moim zdaniem troszkę dużo. Muszę znaleźć jakiegoś odpowiednika w innej marce.

Edytowane przez nemo1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v