-
Podobna zawartość
-
Przez radar83
Witam.Mam pytanie do użytkowników polskich bron wahadłowych,czy jest możliwość zaczepienia (sprzęgnięcia) za nią bezpośrednio siewnika?Dorabiał ktoś może szelki lub hydropak?Orginalnie niestety tego chyba nie stosowali w fabryce.
-
Przez SzymonBaran
Witam jestem posiadaczem Ciągnika IHC 946 mam problem z dostaniem części a dokładnie wałka jezdnego od sprzęgła do skrzyni biegów czy ktoś posiada informacje gdzie można kupić,zamówić taki wałek??? z góry dziękuje za pomoc
-
Przez smokus1234
Witam, mam zamiar kupić brone talerzową półzawieszaną 3m. Nie dokońca zdecydowałem jaką ale najprawdopodobniej padnie na Grano System z wałem oponowo transportowym bądź wózkiem transportowym hydropakiem z wałem gumowym.
Bardzo proszę, jeśli macie doświadczenia w uprawie pożniwnej jak i przedsiewnej tą maszyną podzielcie się opinią.
Jeśli ma ktoś doświadczenia z bronami talerzowymi półzawieszanymi innego producenta prosze o komentarz.
-
Przez Zgasio
Witam mam problem, poniważ ucieka mi olej silnikowy pomiędzy silnikiem a skrzynią biegów. Dlaczego? Jak to naprawić?
-
Przez kamil5421
Sprzedam Agregat uprawowo-siewny ( Brona wirowa ) Krone 3m z hydro-pakiem , stan b,dobry wszystko sprawne na chodzie . Cena 7 600 do negocjacji
-

Rekomendowane odpowiedzi
Ile czynnika do klimatyzacji w International Case 1440
Case International 845xl